KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GAETANO D'AGOSTINO"
Barcelonába utazott a lilák irányítója 2010. szeptember 28. 09:16 Rossz hírek érkeztek a Fiorentina szurkolói számára: a csapat olasz irányítója, Gaetano D'Agostino csak október második felében térhet vissza a futballpályára.
 
A Fiorentina ellopta a Juve kiszemeltjét 2010. június 7. 12:27 Meg nem erősített hírek szerint 9 millió euróért igazolt az Udineséből a Fiorentinához Gaetano D'Agostino.
 
Nagy vételt jelenthet be a Fiorentina! 2010. június 2. 21:40 A hírek szerint nem csak a szerb edző Szinisa Mihajlovics, hanem az egyik legjobb olasz irányító középpályás, Gaetano D'Agostino is a Fiorentina kötelékében folytatja karrierjét. A lilák kilenc millió euróért vásárolják meg játékjogát - közölte számos olasz forrás a firenzeviola.it portálra hivatkozva.
 
Juve: Poulsen felesége mindent elrontott 2009. június 27. 18:37 Megszakadtak a tárgyalások az olasz középpályás Gaetano D'Agostinóért az Udinese és a Juventus között - írja a La Gazzetta dello Sport.
 
Botlott a listavezető a Genoa ellen 2008. november 2. 16:49 A forduló előtti éllovas Udinese és a nemzetközi porondra vágyó Genoa nem bírt egymással az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) tizedik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a Stadio Friuliban. Ezzel elképzelhető, hogy a Milan, vagy a Napoli malmára hajtották a vizet, hiszen, ha a zárómeccsen valamelyik együttes begyűjti a három pontot, a tabella éléra ugrik. A Lazio Pasquale Foggia kései góljával fektette két vállra a zuhanórepülésbe kezdő Cataniát, a Fiorentina toszkán derbit vesztett Sienában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu