KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FREIBURG"
Kirúgták a Bundesliga-edzőt 2011. december 29. 17:10 Menesztették posztjáról csütörtökön Marcus Sorgot, a német labdarúgó-bajnokságban sereghajtó SC Freiburg vezetőedzőjét. A 46 éves szakember vezetésével a gárda mindössze 13 pontot gyűjtött a Bundesliga őszi szezonjában. Az együttest ideiglenesen az eddigi másodedző, Christian Streich irányítja.
 
A sereghajtón is átléptek Ballackék 2011. október 28. 22:46 Hiába lett volna talán igazságosabb a döntetlen, a nagyobb rutin és a gyorsan jött gól a Leverkusen javára billentette el a képzeletbeli mérleg nyelvét, A Bajnokok Ligájára készülő gyógyszergyáriak Michael Ballack 2. percben szerzett találatának köszönhetően 1-0-ra nyertek Freiburgban a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitómeccsén. A hazaiak mindent megpróbáltak, de Leno kapus nagy napot fogott ki, Ballack közeli pöccintése végzetesnek bizonyult a számukra. A Freiburg továbbra is sereghajtó, a Leverkusen feljött a nyolcadik helyre.
 
UEFA-kupa győztes sztár a Freiburgban! 2011. október 6. 20:56 A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg leigazolta a 21-szeres válogatott védőt, Andreas Hinkelt.
 
Elengedik a Bundesliga gólgyárosát 2011. szeptember 16. 16:16 Bár új szerződést írt alá a Freiburgnál Papiss Demba Cissé, a megegyezés értelmében a nyáron szabadon távozhat, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.
 
A Bayern hetet lőtt, leégett a Dortmund 2011. szeptember 10. 17:23 VIDEÓ! Mario Gomez négyet, Franck Ribéry kettőt vágott, a Bayern München pedig 7-0-ra nyert a Bundesliga 5. fordulójában. A bajorok ezzel 16-1-es gólaránnyal 12 ponttal vezetik a bajnokságot, míg a sztárcsatár utolsó három bajnokiján nyolc találatnál jár. A szezon eddigi legnagyobb meglepetését okozva a címvédő Dortmund otthonában nyert a Hertha, Stieber Zoltán 19 percet kapott a 4-0-ra vert Mainzban, Hajnal Tamást nem nevezte a 3-0-ra nyert Stuttgart.
 
Mario Gomezzel rohamozhat a Bayern 2011. szeptember 9. 12:07 Felépült térdínhúzódásából, így pályára léphet a hétvégi Freiburg elleni bajnokin Mario Gomez, a Bayern München német gólkirály csatára.
 
A Hannover visszaelőzte a Bayernt 2011. április 21. 23:00 Meg sem kottyant a freiburgi győzelem a Hannovernek a húsvéti forduló (31.) csütörtöki, nyitó mérkőzésén, így ismét visszaszorult a negyedik helyre a címvédő Bayern München. Győzelmi kényszerben lépnek pályára a bajorok szombaton Frankfurtban.
 
Csütörtöki tripla - fogadási blog 2011. április 21. 14:18 A szerdai futballdömping és sikeres kassza után a csütörtök picit nyugodtabbnak ígérkezik. Így látja ezt bloggerünk is, aki azért "levezetésképp" újabb három tippel szolgált. Három egyáltalán nem egyszerű tippel Németországból és Svédhonból. Két első-, és egy másodosztályú jóslatról van szó, de csak óvatosan, mert harapnak!
 
Ribéry mentette meg a Bayern becsületét 2011. március 19. 17:22 VIDEÓ! Küzdelmes mérkőzésen a hajrában Franck Ribéry góljával zsinórban 11. győzelmét aratta a Freiburg ellen a Bayern München a Bundesliga 27. fordulójának szombati találkozóján. Mindkét oldalon bőven volt lehetőség, a Bajnokok Ligájától frissen búcsúzott rekordbajnok addig-addig küzdött, míg begyűjtötte a három pontot. A Hamburg miután múlt szombaton hatot kapott, most hatot rúgott, a Hannover győzelmével maradt a bajorok előtt.
 
Menekül a Werder a kiesőzónából 2011. március 6. 17:44 Fontos győzelmet aratott a nyolcadik Freiburg otthonában a szebb napokat látott Werder Bremen a Bundesliga 25. fordulójában, hiszen 3-1-es győzelmével három pontra eltávolodott a kiesőzónától. A hazaiaknál egyébként büntetőből betalált Papiss Cissé, aki ezzel beérte a góllövőlista éllovasát, a 18 gólos Mario Gomezt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu