KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRANK_DE_BOER"
De Boert gondolkodóba ejtette a Spurs 2014. április 30. 15:15 Frank de Boer tárgyalásban áll a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatával - ezt maga az Ajax-edző ismerte el a Nos televíziónak kedden. "A bajnokság végeztével meghallgatom őket és beszélünk" - nyilatkozta De Boer. Az angol klub egyelőre cáfol.
 
Az öt legesélyesebb edző a Spurs élére 2013. december 22. 11:10 A Tottenham Hotspur hétfőn jelentette be hivatalosan, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott André Villas-Boas menedzserrel, aki, bár meccsei 55 százalékát megnyerte a csapattal, számottevő eredményt még a kereterősítés után sem tudott elérni - sem Angliában, sem az európai kupaporondon. A klubvezetés gyorsan szeretné megtalálni a portugál szakember utódját, íme az öt legesélyesebb jelölt.
 
De Boer 2017-ig az Ajaxnál 2013. május 21. 18:02 Hosszabbított a friss holland bajnok Ajax vezetőedzője, a 43 éves Frank De Boer. Az amszterdamiak egykori kiváló védője ennek értelmében nem 2014-ig, hanem 2017-ig marad a kispadon. De Boer munkájával teljes mértékben elégedett a vezetőség, és nem csak a címvédés miatt. Előnyben részesíti a támadófocit, bátran nyúl az utánpótláscsapat keretéhez.
 
Frank de Boer a hosszú távú megoldás 2011. január 3. 21:14 Frank de Boer látja el 2014-ig az Ajax Amsterdam vezetőedzői teendőit, jelentette be hivatalosan a klub.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu