KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRANCE_FOOTBALL"
Yoann Gourcuff az év játékosa 2009. december 15. 15:48 Yoann Gourcuff, a Bordeaux támadó középpályása lett az év játékosa Franciaországban, edzőjét, Laurent Blanc-t szintén a legjobbnak választotta a France Football szaklap.
 
Aranylabda: itt az idő, válasszatok! 2009. október 18. 12:49 Elérkezett a 2009-es esztendő egyik várva várt pillanata: a France Football közzétette azon harminc labdarúgónak a nevét, akik közül majd kikerül az év Aranylabdása! Természetesen a legnagyobb esélyesnek vélt játékosok - mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy éppen Kaká - ott vannak a listán, míg kilenc év után ismét megtalálhatjuk Ryan Giggst is a felsorolásban. Szerintetek ki érdemelné meg?
 
Beckham beintett a gazdasági válságnak 2009. március 31. 17:52 David Beckham több mint egyszerű futballista. Küszködhet súlyfelesleggel, megkophat a gyorsasága, írhatják le ezerszer meg még ki tudja hányszor, zsíros üzleteket kötni, na azt nagyon tud. A France Football frissen kiadott kereseti listáján 2003 és 2005 után ismét a Milan angol középpályása végzett az élen, míg a szakvezetők közül Luiz Felipe Scolari pénztárcája vastagodott a leggyorsabb ütemben 2008-ban. A Chelsea-től februárban távozott brazil mester zsebében 12,5 millió euró landolt, amellyel megfosztotta trónjától 2007 első számú dőzsölőjét, José Mourinhót.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu