KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FINN_RALI"
 
Loeb a győzelem kapujában Finnországban 2008. augusztus 2. 23:30 Továbbra is a négyszeres világbajnok, Citroennel versenyző Sebastian Loeb vezet a rali-világbajnokság kilencedik futamán Finnországban. A szombati 10 speciálison fej-fej mellett haladt az összetett pontversenyben élen álló fordos Mikko Hirvonennel, a francia négyszer, a finn háromszor futotta a legjobb időt, ezzel Loeb 18 másodpercre növelte előnyét a vasárnapi három befejező szakasz előtt.
  
Loeb szinte tökéletes nap után vezet 2008. augusztus 1. 22:57 A Citroën Total francia versenyzője, Sebastian Loeb áll az élen a pénteki második napot követően a Finn-ralin, miután egy szakasz kivételével az összes etapon az első helyen végzett. Ennek ellenére mögötte, mindössze 15 másodperces hátrányban áll a második helyen a világbajnoki éllovas, Forddal versenyző Mikko Hirvonen, míg a harmadik a Stobart Ford pilótája Henning Solberg.
 
Finn-rali: Sebastian Loeb nyerte a szuperspeciális szakaszt 2008. július 31. 20:44 A vb-címvédő francia Sébastien Loeb érte el a legjobb időt a Finn-rali első napján rendezett szuperspeciális szakaszon, a világbajnoki sorozat kilencedik versenyén.
 
Loeb ki van éhezve a finnországi sikerre 2008. július 30. 10:58 Sebastien Loeb nem titkolja, minden vágya, hogy az élen végezzen a hétvégi Finn-ralin. A négyszeres világbajnok versenyző még sosem aratott győzelmet Finnországban, ezért minden eddiginél jobban fűti a vágy, hogy felállhasson a dobogó legfelső fokára. A francia úgy véli, nagyon nehéz feladat lesz megverni a hazai pályán rajthoz álló Mikko Hirvonent, de hibátlan versenyzéssel sikerülhet az áhított győzelem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu