KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FILIPPO INZAGHI"
Inzaghi lett a Milan vezetőedzője! 2014. június 9. 15:14 "Az AC Milan menesztette Clarence Seedorfot és 2016. június 30-ig Filippo Inzaghira bízta a csapat irányítását" - szól a piros-feketék pünkösdi közleménye.
 
Döntöttek: Seedorf megy, Inzaghi jön 2014. május 27. 22:28 A legfrissebb hírek szerint 48 órán belül kinevezhetik Filippo Inzaghit a Milan vezetőedzőjének, vagyis a csapat egy másik, korábbi kiválósága veszi át a stafétát Clarence Seedorftól a milánóiak kispadján. A hollanddal már a szerződésbontás részleteiről egyezkednek.
 
Inzaghi visszatérne az Atalantához 2012. július 14. 22:12 Egy bergamói lap szerint (Eco di Bergamo) szerint az Atalanta Filippo Inzaghi első számú választása.
 
Pato a negyeddöntőbe lőtte a Milant 2012. január 18. 23:34 A veterán Inzaghival, a kölcsönből visszatért Merkellel, és az egyiptomi-olasz szupertehetséggel, El Shaarawyval kezdett a Milan az Olasz Kupában, s úgy tűnt, hogy a Fáraó góljával tovább is jut, de egy távoli szabadrúgásból szerzett találat 30 perces túlórára kényszerítette a piros-kékeket. A csereként beállt Pato egyszer megrázta magát, ez kellett a negyeddöntőbe jutáshoz, ahol a Lazio lesz a bajnok riválisa.
 
Pippo Inzaghi nem biztos a maradásban 2011. november 13. 19:40 A következő heteket sorsdöntőnek nevezte az olasz labdarúgás ikonja, aki nem zárja ki, hogy már januárban elhagyja az AC Milant. Filippo Inzaghi szerződése jövő nyáron jár le.
 
„Nincs szükségünk Filippo Inzaghira” 2011. október 29. 10:37 Franco Soldati kategorikusan cáfolta az olasz sajtó állítását, miszerint az Udinese januárban szerződtetné az AC Milannál „peremembernek” számító Filippo Inzaghit.
 
Toni és Inzaghi az MLS-ben? 2011. október 28. 11:20 Thierry Henry és David Beckham után újabb európai futballsztárok kerülhetnek az észak amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) vonzáskörzetébe. Ügynökük szerint Luca Toni és Filippo Inzaghi is igent mondana a Montreal Impactnak, amely 2012-től szerepel majd az élvonalban.
 
Inzaghis gólok repítik a PSG-t 2011. október 17. 17:07 VIDEÓ! Javier Pastore melllett Kévin Gameiro viszi a vállán a merész terveket szövögető Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát a francia bajnokságban, a gólvágó triplája kellett a vasárnapi, korzikai győzelemhez és a hárompontos előny megtartásához.
 
Inzaghi nem játszhat a BL-ben 2011. szeptember 2. 15:52 Az európai gólrekorderi címre hajtó Filippo Inzaghit nem nevezték a Milan 25 fős Bajnokok Ligája-keretébe.
 
Újabb Milan-ikon távozhat 2011. június 13. 18:05 Könnyen elképzelhető, hogy Andrea Pirlo után az AC Milan újabb legendája vált klubot a nyári átigazolási időszak során. Pedig mindezidáig úgy tűnt, Filippo Inzaghi már a vörös-feketéknél fejezi be pályafutását.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu