Döntöttek: Seedorf megy, Inzaghi jön

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 27. 22:28
A legfrissebb hírek szerint 48 órán belül kinevezhetik Filippo Inzaghit a Milan vezetőedzőjének, vagyis a csapat egy másik, korábbi kiválósága veszi át a stafétát Clarence Seedorftól a milánóiak kispadján. A hollanddal már a szerződésbontás részleteiről egyezkednek.


A pár éve még a gólokat vadászó Inzaghi a tartalékcsapatot irányította az elmúlt két szezonban, és munkáját most azzal ismerhetik el, hogy megteszik vezetőedzőnek.

Inzaghi a hét elején folytatott tárgyalást erről Adriano Gallianival és Silvio Berlusconival, miután eldőlt, a Rossoneri letesz a Sevilla-tréner Unai Emery szerződtetéséről.

A Seedorf-féle Milan 19 bajnokiból 11-et megnyert, ennek ellenére nem volt elégedett a klub tulajdonosa. Berlusconi nyíltan is kritizálta a hollandot, aki szerinte nem igazán tudta "ráncba szedni" a játékosokat. Az edzőlegenda Arrigo Sacchi májusi interjújában arról beszélt, Seedorf látványosabb, támadóbb felfogást hozott be, de ez nem mindig működött, gyakran jobban is igazíthatta volna taktikáját a játékoskeret adta lehetőségekhez.

Címkék: Filippo Inzaghi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu