KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FIFPRO"
Íme az év csapatába jelölt focisták! 2010. november 25. 18:01 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akikből összeáll majd az Év csapata.
 
Utolsó figyelmeztetés az MLSZ-nek 2009. november 20. 15:09 Budapesten tartotta kongresszusát a FIFPro, a hivatásos labdarúgók érdekvédelmi szervezete. A tanácskozás végén nyilvánosságra hozták annak az ötvenöt futballistának a nevét, akikből december 21-én a hagyományos FIFA-gálán kihirdetik az év legjobb 11 játékosát. Elgondolkodtató, hogy valamennyi jelölt a négy nyugat-európai topbajnokságban játszik. Az emelkedett hangulatban némiképp ünneprontásnak tűnt, hogy a FIFPro főtitkára, Theo van Seggelen határozottan felszólította az MLSZ-t a nemzetközi szabályok maradéktalan betartására.
 
FIFPro-kongresszus Budapesten 2009. november 18. 09:03 A Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) mától a budapesti Hotel Sofitelben tartja kongresszusát, a háromnapos tanácskozáson, amelyen mintegy 60 ország 150 sportdiplomatája vesz részt, a FIFA-t háromtagú delegáció képviseli, élén Jerome Champagne nemzetközi igazgatóval.
 
FIFPro: Ronaldo a világ legjobbja 2008. október 27. 15:44 Cristiano Ronaldo, a Manchester United aranycipős szélsője újabb kitüntetéssel dicsekedhet: a FIFPro (Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete) a 2007-2008-as idény legjobb futballistájának választotta. Sir Alex Ferguson vezetőedző maga nyújtotta át a díjat a klasszisnak az MU carringtoni bázisán hétfőn.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu