KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERNANDO MUSLERA"
Két Galata-játékosra fáj Sir Alex foga 2012. szeptember 21. 13:53 A Galatasaray alelnöke azt állítja, csapata két játékosát is szívesen látná a Manchester United keretében annak menedzsere, Sir Alex Ferguson. Fernando Muslera a kapusgondokat orvosolná, Semih Kaya a védelem közepét stabilizálná.
 
Hivatalos: uruguayi kapus a Galatánál 2011. július 20. 12:54 A Laziótól vásárolt kapust a Galatasaray, miután öt évre 6,75 millió euróért szerződtette az uruguayi válogatott Fernando Muslerát.
 
Elcserélte sztárkapusát a Lazio 2011. július 4. 15:44 "Lezártuk a Muslera-Cana csereügyletet" - ezt Ali Gürsoy, a Galatasaray sportigazgatója jelentette be vasárnap este. A törökök két és fél millió eurót is küldenek az albán középpályással Rómába, hogy az övék lehessen az uruguayi válogatott első számú kapusának játékjoga.
 
Lehet élet a Lazión túl is … 2011. június 2. 17:01 Könnyen elképzelhető, hogy idén nyáron vagy januárban klubot vált Fernando Muslera, a Lazio világbajnoki elődöntős uruguayi kapusa. A 24 éves játékos ugyanis nem hajlandó meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését.
 
Vb-elődöntős kapust igazolna az Arsenal 2010. augusztus 27. 12:39 Mark Schwarzer ügyében továbbra sincs jelentős előrelépés, így Arsene Wenger újabb kapus iránt érdeklődik. Római médiaértesülés szerint az Arsenal szívesen látná soraiban a Laziót erősítő Fernando Muslerát, a világbajnoki elődöntős uruguayi válogatott kapusát.
 
Nem igazol Angliába a római kapus 2010. április 10. 13:59 Az Arsenal és a Manchester United érdeklődése ellenére a Lazio kapusa marad Fernando Muslera. Olasz médiaértesülés szerint az uruguayi játékos 2015-ig hosszabbítja meg római szerződését.
 
Megvan Van der Sar utódja? 2009. szeptember 14. 19:10 Kulcsfontosságú a Manchester United jövője szempontjából, hogy minél előbb megtalálja Edwin Van der Sar méltó örökösét. Jól tudja ezt Sir Alex Ferguson menedzser is, aki újra elővette a kapusügy dossziéját a fiókból. Ben Foster a hírek szerint nem élvezi a mester töretlen bizalmát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu