Két Galata-játékosra fáj Sir Alex foga

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 21. 13:53
A Galatasaray alelnöke azt állítja, csapata két játékosát is szívesen látná a Manchester United keretében annak menedzsere, Sir Alex Ferguson. Fernando Muslera a kapusgondokat orvosolná, Semih Kaya a védelem közepét stabilizálná.


 

A Galatasaray csak Michael Carrick korai góljával kapott ki az Old Traffordon a hétközi Bajnokok Ligája-fordulóban, és az együttes két játékosa is szemet szúrt a Man. Unitednek az alelnök, Ali Durust állítása szerint.

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson a lefújást követően érdeklődött a törököknél, de aligha azt hallotta, amit szeretett volna.

„Semih az utánpótlás-akadémiánkon nevelkedett, értékes tagja a keretnek. Az esetében nem nevezünk meg vételárat, nem eladó jelen pillanatban” - mondta a Galata vezetője.

„Muslerával hasonló a helyzet. Mindketten szerepelnek jövőbeni terveinkben, nem akarunk megválni tőlük” – üzent határozottan a sportvezető.

Az uruguayi portás azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy védte Nani büntetőjét, és bár előbb-utóbb kipróbálná magát Angliában, most még maradna Isztambulban.

„A Premier League a gyerekkori álmom. Szeretném, ha ez az álom egyszer valóra válna, de jelenleg minden idegszálammal a Galatasaray sikerére törekszem” – nyilatkozta Muslera.

Ferguson már csak azért is kapust keres, mert Anders Lindegaardban és David De Geában sem bízik meg kellőképpen, és egyiküket sem tekinti első számú kapusnak.

A védelemben az állandó sérülések okoznak problémát, amit némileg orvosolhatna a hatalmas reménységnek kikiáltott, 21 éves Semih Kaya.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu