KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERNANDINHO"
Méregdrága igazolás a Citynél! 2013. június 6. 20:05 A nyár egyik legnagyobb igazolását vitte véghez a Manchester City, amely elkötelezte magához a Sahtarral UEFA-kupa-győztes belső középpályást, Fernandinhót. A 28 éves, brazil válogatott játékos átesett az orvosin, majd a fotózáson is, a klub nyolc óra körül jelentette be a transzfert. A 25-ös mezt kapja. Fantasztikus párost alkothat majd Yaya Touréval, talán csak az a kérdés, hogy megér-e a játékjoga 34 millió fontot (38 millió eurót).
 
Brutális páros a Citynél - Sky Sport 2013. május 1. 18:14 A Manchester Cityben folytatja Fernandinho, a Sahtar Doneck 27 éves, brazil válogatott belső középpályása - írja a Sky Sport Italia átigazolási szakértője. Ha így lesz, akkor brutális párost alkothatnának Yaya Touréval.
 
Fernandinho: City vagy United? 2012. december 7. 15:51 Januárban a Premier League-be igazol Fernandinho, a Sahtar 27 éves, brazil belső középpályása - állítja a calciomercato.com. Az olasz forrás szerint a játékos a Juve elleni meccs előtt tudatta, hogy szóban már megegyezett egy manchesteri klubbal. Ezek szerint már csak az lenne a kérdés, hogy City vagy United?
 
Hosszabbított a Sahtar motorja 2011. július 27. 17:24 A következő öt évben is a BL-induló Sahtar Donyeck játékosa lesz a 26 éves, brazil középpályás Fernandinho - közölte a klub hivatalos honlapja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu