Méregdrága igazolás a Citynél!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 6. 20:05
A nyár egyik legnagyobb igazolását vitte véghez a Manchester City, amely elkötelezte magához a Sahtarral UEFA-kupa-győztes belső középpályást, Fernandinhót. A 28 éves, brazil válogatott játékos átesett az orvosin, majd a fotózáson is, a klub nyolc óra körül jelentette be a transzfert. A 25-ös mezt kapja. Fantasztikus párost alkothat majd Yaya Touréval, talán csak az a kérdés, hogy megér-e a játékjoga 34 millió fontot (38 millió eurót).


“Régóta vártam erre a váltásra, erre a kihívásra, erre a lehetőségre. Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Premier League-ben játszhatok a Cityvel.

Azt szeretném, ha mindent megnyernénk, a feltételek adottak ehhez. A csapat erős, ez egy nagy klub, nagy szurkolótáborral" - nyilatkozta a sztár, aki arra is utalt, reméli, hogy sikerül majd ledolgoznia a vételárát...

“Úgy érzem készen állok a nagy feladatra, biztosan nagyobb lesz a nyomás rajtam, mint a Sahtarban, de ez sem probléma. Már sok mindent tudok a Cityről, felkészültem a kihívásra" - tette hozzá első nyilatkozatában, amit a csapat sajtósainak adott.

BEST OF FERNANDINHO (INTERJÚ PORTUGÁL NYELVEN, DE SZÉP GÓLOKKAL SZÍNESÍTVE)

Címkék: Fernandinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu