KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FEDERICO BALZARETTI"
Rangadót hagyhat ki a Roma-védő 2012. szeptember 6. 16:28 Combizom-húzódása miatt három hétre dőlt ki Federico Balzaretti, a Roma olasz válogatott balbekkje, akinek így kérdésessé vált szereplése a Juventus elleni, szeptember 29-i, torinói rangadón.
 
Balzaretti Roma-játékos lesz! 2012. július 31. 21:16 Eb-ezüstérmes fogás a Románál: az olasz válogatott balbekk Federico Balzaretti nem a Napoliban és nem a PSG-ben, hanem az olasz fővárosban folytatja pályafutását.
 
Ki volt a szezon balhátvédje? Top 10 2011. június 17. 23:24 Az idény csapata, 5. rész: balhátvédek. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Az ötödik részben a balhátvédek jönnek, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Szavazz!
 
Argentin név az olasz keretben 2010. november 15. 08:31 Négy újoncot is behívott keretébe az olasz szövetségi kapitány Cesare Prandelli a Románia ellen klagenfurti felkészülési találkozó előtt három nappal. A védő Ranocchia és Balzaretti, továbbá a csatár Diamanti mellett a Lazio argentin származású védekező középpályása, Cristian Ledesma is helyet kapott a kontingensben. Balotelli, Santon és Aquilani is visszatér, a klubelnökével botrányosan viselkedő Cassano kimaradt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu