KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FABIO GROSSO"
Újabb olasz világbajnok az el-Ahliban? 2010. szeptember 8. 20:25 Fabio Cannavaro után könnyen elképzelhető, hogy egy másik olasz világbajnok, Fabio Grosso is a dubaji el-Ahly csapatában folytatja.
  
A Juvéből Angliába igazol a világbajnok 2010. augusztus 8. 10:06 Megegyezésre jutott a Juventus és a Birmingham City labdarúgócsapata Mauro Camoranesi átigazolásának ügyében - közölte a világbajnok középpályás ügynöke a tuttomercatoweb.com szakportállal. A 33 esztendős olasz válogatott nyolc évnyi torinói tartózkodás után szedi sátorfáját és indul Angliába.
 
Eladhatja világbajnokát a Juventus 2010. augusztus 3. 09:20 Olasz lapértesülés szerint új csapatban folytathatja pályafutását a 2006-os világbajnoki döntő hőse. A Juventus új szakmai vezetése ugyanis nem tartja nélkülözhetetlennek a franciák elleni finálé utolsó 11-esét értékesítő Fabio Grossót.
 
Nem lesz ott a vb-n az olaszok hőse! 2010. május 18. 15:41 Nem lesz ott Dél-Afrikában a 2006-os világbajnokság egyik olasz hőse. A taljánok szövetségi kapitánya, Marcelo Lippi ugyanis lemondott a négy évvel ezelőtti finálé mindent eldöntő büntetőjét gólra váltó Fabio Grosso szolgálatairól. Rajta kívül klubtársa, a szintén a Juventust erősítő Antonio Candreva sem vehet részt a június 11-én kezdődő vb-n.
 
Rettegj, Inter, tovább erősödött a Juve! 2009. augusztus 31. 19:46 Balhátvédet igazolt a Juventus, Fabio Grosso az Olympique Lyonból igazolt vissza szülőhazájába. A két évre aláíró játékos sajtóhírek szerint hárommillió eurójukba került a torinóiaknak. Az Öreg Hölgy ezzel lezártnak tekinti az átigazolási időszakot.
 
Megy vagy nem megy? Grosso haza vágyik! 2009. június 25. 14:55 Az olaszok világbajnok labdarúgója, Fabio Grossó valószínűleg átteszi székhelyét Franciaországból a Juventushoz. Az Olympique Lyon 31 éves baloldali védőjének sorsa eddig nem volt biztos, ám a torinóiak védője, Dominico Criscito átigazolt a Genoához, ami szabaddá tette az utat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu