KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ESZAKIR_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Gerával készülünk az Eb-selejtezőre 2014. augusztus 28. 17:24 Pintér Attila csütörtökön kihirdette az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő, 28 fős, bő keretét. A találkozót a Ferencváros új otthonában, a Groupama Arénában rendezik szeptember 7-én 18 órától.
 
Robbant a bomba az olasz meccs előtt 2011. október 10. 19:54 A keddi, olaszok elleni selejtező után távozik Nigel Worthington, az északír válogatott szövetségi kapitánya, mivel csapata nem juthat ki a 2012-es Európa-bajnokságra. A 49 éves szakvezető, aki 2007 óta irányítja a csapatot, hétfőn jelentette be, hogy átadja a helyét, bár a szerződése még az év végéig érvényes. Az északírek pénteken 2-1-re kikaptak a vendég észtektől, és ezzel elszálltak továbbjutási esélyeik. A keddi, pescarai találkozó után a válogatottnak februárig nincs lekötött találkozója, így lesz idő a kapitánykeresésre.
 
Aki a szögletet sem tudja beadni - videó 2010. október 9. 17:52 Gólt nem, ám helyzeteket és egy mulatságos jelenetet azért hozott az olasz labdarúgó-válogatott észak-írországi vendégjátéka az Európa-bajnoki selejtezők pénteki játéknapján. A Rangers középpályása, Steven Davis ugyanis alaposan kibabrált magával, hiszen annyira nagyot akart lendíteni a labdába rúgás előtt, hogy nem csak a játékszert, de a szögletzászlót is ellőtte, kár hogy a golyó két métert gurulva hagyta el a pályát az alapvonalon.
 
Labdarúgás: Grant McCann sem játszhat a magyar válogatott ellen 2008. november 19. 16:09 Betegség miatt Grant McCann sem léphet pályára az északír labdarúgó-válogatottban a Magyarország elleni meccsen.
 
Labdarúgás: hat Premier League-játékos az északír keretben 2008. november 13. 11:24 Kijelölte válogatott keretét a Magyarország elleni barátságos mérkőzésre Nigel Worthington, az északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Labdarúgás, északír-magyar: osztrák játékvezetői hármas lesz 2008. október 31. 19:25 Az osztrák játékvezetői testület tájékoztatása szerint Robert Schörgenhofer dirigálja majd november 19-én Belfastban az Észak-Írország-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzést. A két segítő Mario Strudl és Matthias Winsauer lesz.
 
Vb-selejtezők: Nigel Worthington kijelölte az északír keretet 2008. szeptember 29. 15:42 Az északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Nigel Worthington megnevezte 21 fős keretét a soron következő két világbajnoki selejtezőre.
 
Vb-selejtezők: pontokat veszítettek a csehek, nyertek a szlovének 2008. szeptember 10. 22:46 Meglepetésre a cseh labdarúgó-válogatott csak gólnélküli döntetlent játszott Észak-Írországban a 2010-es dél-afrikai világbajnokság európai selejtezőjének 3. csoportjában. A szlovén együttes hazai pályán 2-1-re legyőzte a szlovákokat.
 
Vb-selejtezők: Szlovákia győzelemmel kezdett az északírek ellen 2008. szeptember 6. 19:25 A szlovák labdarúgó-válogatott hazai győzelemmel mutatkozott be a világbajnoki-selejtezőkön, miután hazai pályán, Pozsonyban igen foghíjas lelátók előtt legyőzte az északír csapatot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu