KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERICA_SCHOENBERG"
Dobta jegyese a gyönyörű pókerhercegnőt? 2009. október 27. 07:43 Hiába jegyezte el egymást hosszú hónapokkal ezelőtt Erica Schoenberg és David Benyamine, a legfrissebb hírek szerint a pókeres álompár szakított. Az egykori profi teniszezőből lett magastétes francia játékos és a korábban modellként, manapság pókerprofiként tevékenykedő barátnője az egyik portál információi szerint immár négy hónapja saját útját járja.
 
Pikáns pókercsata ezer szédítő hölggyel 2009. június 8. 22:23 Van egy nap, amikor egy csapásra átalakul a 40. WSOP (póker-világbajnokság) helyszíne, a Las Vegas-i Rio Casino. Az épületet átjárja a friss parfümillat, a padlón csakúgy kopognak a magassarkú cipellők, a játékosok pedig olyannyira belefeledkeznek a beszélgetésbe, hogy saját hangjukat sem hallják. A férfiak által uralt vb-n vasárnap kezdetét vette az 1,000 dolláros NL Hold'em rendszerű női verseny. Nem kevesebb, mint 1060 (!) hölgy ült asztalhoz, hogy megküzdjön a világbajnoki címmel felérő, győzelemért járó karkötőért és a nem csekély 40 millió forintnak megfelelő dollárért.
 
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu