KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELCHE"
Menetelő Madrid, bombagól Bale-től 2014. február 22. 18:01 Sorozatban harmadik bajnokiját is simán nyerte meg az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül a Real Madrid, amely 3-0-val lépte le a kiesőjelölt Elchét szombaton délután, a Santiago Bernabéu Stadionban. Egy szerencsés Illaramendi-gól kellett ahhoz, hogy megtörjön a jég, a második félidőben aztán Gareth Bale lába sült el 32 méterről, majd a csereember Isco állította be a végeredményt Karim Benzema passzából. A madridiak az élen állnak, és kíváncsian várhatják, mire megy majd a Barca San Sebastiánban, illetve az Atlético Pamplonában.
 
Megvan a harmadik feljutó Spanyolhonban 2011. június 19. 10:45 Idegenben szerzett góljának köszönhetően, 35 év után jutott fel ismét a spanyol labdarúgó első osztályba a Granada csapata.
 
Őrült izgalmak a spanyol osztályozón 2011. június 15. 23:09 A Granada rengeteg helyzetet kidolgozott, mégis gól nélküli első mérkőzés után utazhat Elchébe az első osztályú tagságért vívott osztályozón. A hazaiak tizenegyest is hibáztak a 93. percben, Jaime kapus megérezte, hova rúgja a labdát Abel Gómez. A visszavágót szombat este játsszák a Martínez Valeróban. A Betis és a Rayo Vallecano már korábban kiharcolta a feljutást.
 
Kiscsapatok harca a feljutásért 2011. június 13. 10:10 Az Elche lesz a Granada ellenfele az élvonalbeli tagságért vívott osztályozó döntőjében Spanyolországban, miután 3-2-es összesítéssel legyőzte a Valladolidot. Az első mérkőzést 1-0-ra elbukták a zöld-fehérek, a visszavágót azonban 3-1-gyel behúzták, és búcsúztatták a nagynevű riválist. A vezetést egyébként most is a valladolidiak szerezte meg, Edu Abacar duplája és Ángel Rodríguez találata azonban a másodosztályban tartotta őket.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu