KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EGERSZEGI_KRISZTINA"
Egerszegi állami kitüntetést kapott 2013. augusztus 20. 12:23 Áder János köztársasági elnök a Magyar Szent István Rend kitüntetést adta át Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok úszónak az államalapítás ünnepe alkalmából kedden Budapesten, a Sándor-palotában.
 
Sztárevolúció: Messi, Dzsudzsák, CR9... 2010. február 3. 08:42 Sokan megmosolyogják, amikor egy öt-tíz-tizenöt évvel ezelőtti önarcképükre pillantanak. Amint a hétköznapi emberek, úgy a világhírű sportolók is változnak, csak ők mindenki szeme láttára. Amíg Lance Armstrong a rákból felépülve hét Tour de France-t nyert, Diego Maradona 75-ről 120 kg-ra hízott, Paul Gascoigne pedig az angol válogatottból az alkohol mámorába esett, felnőtt napjaink két kedvenc labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. Tekintsd meg a SportHirado.hu összeállítását, amely 17 hazai és külföldi sztársportoló karrierjét járja végig egy-egy képmontázs segítségével.
 
Úszás: Egerszegi és Cseh avatta fel az új uszodát Százhalombattán 2008. szeptember 24. 12:48 Átadták Százhalombatta vadonatúj sportuszodáját, amelynek szerdai avatóünnepségén az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina és a háromszoros ötkarikás ezüstérmes Cseh László vágta át a szalagot.
 
Úszósikereink Hajóstól Cseh Lászlóig 2008. augusztus 7. 19:40 Huszonhárom olimpiai aranyéremmel a második legeredményesebb magyar sportág az úszás. Ezzel a teljesítménnyel ráadásul az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália mögött a negyedik helyen állnak a sportági örökranglistán. Áttekintettük úszósikereinket Athéntől Athénig, Hajós Alfréd aranyérmeitől egészen Cseh László bronzáig.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu