KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNDEE_UNITED"
Nem vitte el a hó a Newcastle-Chelsea-t 2010. november 28. 11:07 Maga Andrew Marriner játékvezető jelentette ki a Sky Sportsnak vasárnap délelőtt, hogy a havazás ellenére megtartják a Premier League 15. fordulójában 14.30-kor kezdődő (SH-élő) Newcastle-Chelsea találkozót.
 
Celtic-siker, Hearts-remi Skóciában 2009. május 12. 23:17 A sorozatban ötödik bajnoki címére törő Celtic együttese hazai pályán 2-1-re nyert a Dundee United ellen, míg László Csaba együttese a Hearts gólnélküli döntetlent ért el az Aberdeen otthonában a skót labdarúgó-bajnokságban. A címvédő zöld-fehérek csak nagy nehezen tartották otthon a három pontot. A Balogh Jánost a kispadon jegelő fővárosiak a második félidő nagy részét emberhátrányban játszották végig, ám így is sikerült elhozniuk északról az egyik pontot.
 
Labdarúgás, Skócia: a hajrában mentett pontot a Rangers 2008. november 4. 23:40 Kis híján nagy bravúrt hajtott végre a Dundee United a Rangers otthonában a skót labdarúgó bajnokság 11. fordulójának keddi zárómérkőzésén, azonban Thomson utolsó pillanatokban szerzett góljával végül 3-3-as döntetlen született.
 
Skót labdarúgás: idegenben torpant meg a bajnoki címvédő Celtic 2008. augusztus 17. 16:59 Nem sikerült nyernie, és csupán 1-1-es döntetlent játszott a skót labdarúgó-bajnokság második fordulójában a címvédő Celtic együttese.
 
Messi vezérletével hengerelt a Barcelona 2008. július 26. 20:26 Második felkészülési mérkőzését is magabiztosan, gólokkal nyerte a Skóciában edzőtáborozó FC Barcelona. A katalánok két nappal korábban a skót középcsapatnak számító Hiberniant ütötték ki 6-0-ra, ezúttal a Dundee United nem állt meg ellenük. Pep Guardiola ezúttal is sok játékosának adott lehetőséget, a csapat nyerőembere Lionel Messi volt, aki három gólt szerzett, az egyszer eredményes, távozás küszöbén álló Samuel Eto’o hathatós támogatásának köszönhetően.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu