KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA"
Vége a Honvéd-uralomnak vízilabdában 2009. május 20. 20:29 A Dunaújváros Főiskola csapata nyerte a bajnoki címet a női vízilabdázóknál, miután a döntő ötödik mindent eldöntő mérkőzésén 7-6-ra verte a címvédő Honvédot. Hatodik elsőségüket szerezték a dunaújvárosiak.
 
Nyert és egyenlített Honvéd 2009. május 16. 19:40 A címvédő Domino Honvéd női vízilabdacsapata hazai medencében négy góllal, 11-7-re nyerte a trónkövetelő Dunaújvárost, így 2-2-re módosította a női ob I döntőjében az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állását. A találkozón a házigazdák az első negyed 5-0-jával villámrajtot vettek. Az aranyérem sorsáról döntő összecsapást az alapszakasz-győztes Dunaújváros otthohában játsszák majd le.
 
Elmaradt a bajnokavatás a medencében 2009. május 13. 21:33 Szépített a Honvéd 2-1-re a Dunaújváros ellen a Vodafone női vízilabda-bajnokság az egyik fél harmadik győzelméig tartó, rájátszásos döntőjében, miután a címvédő szerda este 8-3-ra nyert a vidéki gárda otthonában.
 
Közel a döntőhöz a Dunaújváros 2009. április 15. 21:52 A Dunaújváro Főiskola csapata 14-10-re verte ZF Eger együttesét a női vízilabda ob I elődöntőjében. A Fejér megyeiek 7-1-re vezetnek a párharcban, így ha szombaton győzni tudnak idegenben, akkor a fináléban érezhetik magukat.
 
Szertefoszlott magyar álmok Csehovban 2009. április 4. 12:50 A második helyen végzett a Dunaújvárosi Főiskolanői vízilabdacsapata a LEN-kupában, miután a magyar együttes háromgólos vereséget szenvedett a Sturm Csehov otthonában. A magyar bajnokság éllovasa összesítésben két találattal maradt le a trófeáról.
 
LEN-kupa elődöntős a Dunaújváros 2009. február 14. 21:19 Magabiztosan, két győzelemmel a háta mögött jutott a női vízilabda LEN-kupa elődöntőjébe a Dunaújváros csapata. A DF-ELCO a legjobb nyolc között olasz riválisát, az Ortigiát búcsúztatta, miután a szombati visszavágón 12-9-re tudtak nyerni idegenben.
 
Továbblépett a Dunaújváros a LEN-kupában 2009. január 11. 13:40 Csoportja élén végzett a Dunaújváros a női vízilabda LEN-kupában, és így már biztos résztvevője a negyeddöntőnek. A Fejér megyei csapat utoljára a spanyol Meditarranit verte meg egy találattal. A csoportokból első két helyezett jutott tovább a negyeddöntőbe, ahol már párokba sorolva, kétmeccses, egyenes kieséses rendszerben folytatják az állva maradt együttesek a küzdelmet. A Dunaújváros a jövő hét eleji sorsoláson a Meditarranit nem, hanem a további három csoport második helyezettjeinek egyikét kaphatja ellenfélül.
 
Dunaújvárosi siker a LEN-kupában 2009. január 10. 19:04 A DUnaújváros együttese magabiztos győzelmet aratott a holland GOuda ellen a női vízilabda LEN-kupában.
 
Női vízilabda: a Domino Honvéd nyerte a Magyar Kupát 2008. november 30. 12:34 A bajnoki címvédő Domino Honvéd nyerte a női vízilabda Magyar Kupát, 9-7-re legyőzve a Dunaújvárosi Főiskola-ELCO csapatát a vasárnapi, egri döntőben.
 
Vízilabda Magyar Kupa: Dunaújváros-Honvéd döntő lesz a nőknél 2008. november 29. 17:31 A Dunaújvárosi Főiskola csapata lesz az ellenfele a Domino Honvédnak a vasárnapi döntőben a női vízilabda Magyar Kupában. Az egri négyes finálé második összecsapásán a dunaújvárosiak tíz góllal múlták felül a hazaiakat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu