KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUDI_SELA"
Tenisz, Moszkva: Sela és Tipszarevics is győzött a nyitókörben 2008. október 7. 13:45 Háromszettes sikerrel mutatkozott be a nyolcadik helyen kiemelt Janko Tipszarevics a moszkvai 1,049 millió dollár összdíjazázú férfi tenisztornán. Győzött az egy hete Pekingben döntős Dudi Sela is, csakúgy, mint a francia Julien Benneteau.
 
Tenisz, Peking: Jankovic, Kuznyecova, Roddick és Sela döntős 2008. szeptember 27. 17:45 A nőknél az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovic és az orosz Szvetlana Kuznyecova jutott fináléba a pekingi keménypályás tenisztornán. A férfiaknál az izraeli Dudi Sela és az amerikai Andy Roddick vívja a vasárnapi döntőt.
 
Tenisz, Peking: David Ferrer kiesett, Andy Roddick továbbment 2008. szeptember 25. 14:34 Tovább folytatódik David Ferrer hónapok óta tartó vesszőfutása, hiszen szerdán Pekingben szenvedett sima vereséget az izraeli Dudi Selától az 524 ezer dollár összdíjazású tenisztorna második fordulójában. Könnyedén győzött Andy Roddick, aki régi riválisával Juan Carlos Ferreróval találkozik a következő fordulóban.
 
Tenisz US Open: Davigyenko igazolta a papírformát, simán győzött 2008. augusztus 27. 19:17 Az orosz ötödik helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko három szettben biztosította helyét a második fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen Flushing Meadowsban az izraeli Dudi Sela ellenében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu