KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOPPING"
Újabb kétéves eltiltások dopping miatt 2013. augusztus 28. 14:02 A Török Atlétikai Szövetség két évre eltiltotta a versenyzéstől Nevin Yanit női gátfutót, mert bebizonyosodott róla, hogy doppingolt. Ugyanilyen okok miatt az Orosz Atlétikai Szövetség szintén ennyi időre tiltotta el Anna Avgyejeva női súlylökőt.
 
Visszatér a négyéves doppingeltiltás 2013. augusztus 8. 19:32 Kettő helyett ismét négyéves eltiltásra számíthatnak az első doppingvétséget elkövető atléták - döntött csütörtökön a szombaton kezdődő világbajnokság helyszínén, Moszkvában a nemzetközi szövetség (IAAF) kongresszusa.
 
Dopping: nyolc török bukott le egyszerre 2013. június 22. 18:27 Doppingolás miatt nyolc török súlyemelőt visszaléptettek a Mersinben zajló Mediterrán Játékoktól.
 
Dopping: újabb nagyhal akadt horogra 2012. október 25. 21:47 Lance Armstrong egykori csapattársa, az 1998-as Tour harmadik helyezettje, Bobby Julich is beismerte, doppingolt a 90-es években, vállalva a következményeket, azaz a menesztését.
 
Kétéves eltiltás internetes vásárlásért 2012. szeptember 14. 10:40 Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője az MTI-nek azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Svájcban két sportolót is eltiltottak két évre, mert a világhálón vásároltak tiltott szereket. A Svájci Olimpiai Bizottság égisze alatt működő doppingellenes ellenőrző szervezet szűrte ki a rendeléseket.
 
A dopping kiütötte a litvánokat 2012. július 11. 11:45 Pozitív doppingmintát szolgáltatott, így nem indulhat a londoni olimpián Aurimas Didzbalis, a litvánok 94 kg-ban Európa-bajnoki ezüstérmes súlyemelője.
 
Dopping: eggyel kevesebb magyar utazó 2012. július 10. 14:08 Pozitív doppingteszt miatt kikerült a magyar olimpiai csapatból egy A szintes atléta. Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke az MTI-nek kedden elmondta, a sportoló szervezetében egy versenyen kívüli ellenőrzés során az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt mutattak ki. A versenyző - akinek korábban volt hasonló esete - kérte a B próba elvégzését, nevét a doppingeljárás lezárásáig nem hozzák nyilvánosságra.
 
Doppingolt egy brit birkózó 2012. május 3. 12:15 Felfüggesztették a versenyzési jogát Myroslav Dykun brit kötöttfogású birkózónak, miután szervezetében a tiltott listán szereplő amfetamint találtak.
 
Rögtön bevallotta, hogy doppingolt! 2012. április 18. 15:47 Az oroszok fiatal olimpiai reménysége, az EPO használatán ért Gyenyisz Galimzjanov a mai világban már szinte szokatlan módon tegnap elismerte, hogy doppingolt, tiszta helyzetet teremtve így az ügymenet lefolyása szempontjából.
 
Ejtve a doppingvád Armstrong ügyében 2012. február 4. 11:38 Két év után lezárult a szövetségi nyomozás Lance Armstrong és csapata, a U. S. Postal doppingügyében, az ügyészségnek nem sikerült elmarasztalnia sem a hétszeres Tour de France-győztest, sem csapatát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu