KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMINO-BHSE-POLO SC"
Eger-Vasas: álomdöntő az ob I-ben 2010. május 5. 21:47 A férfi vízilabda ob I szerdai napján megrendezett elődöntőin az Eger 8-5-re győzte le az FTC-t, míg a Vasas büntetőpárbajban győzte le a Szegedet.
 
Húsvéti remi a pólórangadón 2010. április 5. 22:05 Nem bírt egymással a Honvéd és a Szeged a férfi vízilabda ob I húsvéti rangadóján. A kiegyenlített csatát a vendégek kezdték jobban, ám a Domino magára talált és végül legalább az egyik pontot megmentette saját közönsége előtt. A fővárosiak továbbra is ötödikek, míg Kásás Zoltán csapata a dobogó alsó fokán áll.
 
Szakadék szélén a Honvéd 2010. január 17. 19:52 A Domino Honvéd pólócsapata 10-6-ra kikapott a montenegrói Budva csapatától a férfi Euroliga vasárnapi játéknapján, a Kőér utcában. A magyar együttesnek ezzel alaposan megcsappant a továbbjutási esélye négyes csoportjából a sportág európai elitsorozatának legjobb nyolc gárdája közé.
 
Fővárosi győzelem a rangadón 2009. november 16. 21:40 A Domino-Honvéd szoros mérkőzésen, az utolsó negyedben fordítva verte a ZF Egert a vízilabda országos bajnokság 6. fordulójában. Az egriek első vereségüket szenvedték el a pontvadászatban, így kénytelenek beérni a tabella második helyével a százszázalékos Ferencváros mögött. A Honvéd negyedik.
 
Megszűnik a női póló egyik fellegvára 2009. augusztus 11. 15:05 Véget ér egy korszak a női vízilabdában. Megszűnik a Domino Honvéd női csapata - olvashatjuk a klub hivatalos weboldalán. Novák Ferenc szakosztály-igazgató elmondása szerint a gazdasági válság okozta nehézségek vezettek eddig a szomorú bejelentésig. A játékosok szétszéledtek. Van, aki Dunaújvárosban, van, aki Görögországban folytatja pályafutását.
 
Vége a Honvéd-uralomnak vízilabdában 2009. május 20. 20:29 A Dunaújváros Főiskola csapata nyerte a bajnoki címet a női vízilabdázóknál, miután a döntő ötödik mindent eldöntő mérkőzésén 7-6-ra verte a címvédő Honvédot. Hatodik elsőségüket szerezték a dunaújvárosiak.
 
Nyert és egyenlített Honvéd 2009. május 16. 19:40 A címvédő Domino Honvéd női vízilabdacsapata hazai medencében négy góllal, 11-7-re nyerte a trónkövetelő Dunaújvárost, így 2-2-re módosította a női ob I döntőjében az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állását. A találkozón a házigazdák az első negyed 5-0-jával villámrajtot vettek. Az aranyérem sorsáról döntő összecsapást az alapszakasz-győztes Dunaújváros otthohában játsszák majd le.
 
Primász Ágnes kivégezte a Honvédot 2009. május 6. 20:55 A válogatott Primász Ágnes remeklésének is köszönhetően 11-7-re nyert a Dunaújvárosi Főiskola a Domino Honvéd ellen a női vízilabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén. A Fejér megyei együttes klasszisa négyszer talált be a vendégek kapujába. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása tehát 1-0 a DF javára.
 
Hevesi kilences a Fradi hálójában 2009. március 14. 20:40 Rutinos klasszisainak köszönhetően az Eger csapata 9-5-re legyőzte a Ferencvárost a férfi vízilabda ob I 18. fordulójának rangadóján. A Biros Péter vezette hevesiek így közelebb kerültek a harmadik helyen álló zöld-fehérekhez. A Vasas és a Honvéd egyaránt idegenben verték meg ellenfelüket egy-egy gólfesztivált hozó találkozón. A Szeged két alapjátékosát nélkülözve verte a sereghajtó Szentest, elsősorban Weszelovszky László révén.
 
Már nem százszázalékos a Vasas 2009. március 13. 20:54 Elveszítette százszázalékos mérlegét a Vasas csapata a férfi vízilabda ob I 17. fordulójában. Az eddig hibátlan angyalföldieket a Szeged állította meg, ráadásul a saját pályájukon (9-9). A vendégektől Török Béla hét másodperccel a vége előtt talált Nagy Viktor kapujába. A Ferencváros, a Honvéd és az Eger együttese idegenben nyertek magabiztosan.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu