KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DINAMO BUCURESTI"
Rakétát dobtak rá, de beadta a labdát 2011. május 27. 12:38 VIDEÓ!!! A szerda esti román kupadöntőn kiderült, hogy a Dinamo Bukarest szélsője, Gabriel Torje egy szupermen. A Steaua kemény magja egy sistergő, szikrázó rakétát lőtt ki felé, nem akármilyen lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy megvárja, amíg becsapódik előtte, majd, mintha mi sem történt volna, beadja a labdát az alapvonal mellől. Szerencsére kutya baja sem esett. A meccset a Steaua nyerte 2-1-re, 21-edszer hódította el a trófeát.
 
Édesnégyes: MU, Lyon, Juve, Rapid - blog 2011. március 12. 16:32 A csütörtök és a péntek nem úgy sült el, ahogy bloggerünk szerette volna, az Inter a végén kapott góllal játszott döntetlent Bresciában - odalett a fixtipp. Ám nincs megállás - ebből nem lehet olyan könnyen kiszállni. Alkalmi jósunkat elkapta a szombat esti láz, mindjárt négy találkozót pakolt be a menűsorba. Két kettőskötésről van szó, amelynek tagja például a Manchester United-Arsenal FA-kupa-negyeddöntő és a Cesena-Juve Serie A-bajnoki is. Hát akkor, staying alive!
 
UEFA-kupa: Babossal a kapuban jutott tovább a NEC 2008. október 2. 21:44 A magyar válogatott kapusával felálló holland együttes a román Dinamo Bucurestit búcsúztatta az UEFA-kupa Főtáblájának első mérkőzésének visszavágóján. Szintén magyar vonatkozású hír: Bölöni csapata kiütötte az Evertont. A Vaslui sem szerzett örömet Romániának; a Slavia Praha búcsúztatta őket.
 
Contráért két román csapat fut versenyt 2008. május 28. 16:28 Cosmin Contra a román válogatott tagjaként az Európa-bajnokságra készül, de a Getafe kiválóságáért két egykori román élvonalbeli klubja is harcba száll. A Dinamo Bucuresti 500 ezer eurós fizetést ajánlott az 1999 óta a légióskodó 32 éves jobbhátvédnek, a temesváriak viszont Contra ígéretét bírják, aki úgy távozott nevelőegyesületétől: visszatér szülővárosa csapatához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu