KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIJLOVAGLAS"
Lovassport: botrányos ügyek után ülésezik a nemzetközi szövetség 2008. november 17. 07:05 Doppingesetek, illetve a díjlovaglás pontozása körüli botrányok miatt viharos lehet a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) e heti argentínai közgyűlése.
 
Megverték az olimpiai bajnokot Somogyban 2008. október 12. 17:08 Lengyel győzelemmel ért véget a díjlovagló Világkupa-sorozat idei magyarországi fordulója. A kaposvári Lovas Akadémián megrendezett viadalon Michal Rapcewicz és Randon nevű lova kapta a legtöbb pontot, így a páros a Közép-európai Liga összetett első helyét is elhódította. A 3 millió forint összdíjazású versenyen az olimpiai bajnok német Heike Kemmer szerezte meg a második, az osztrák bajnok Victoria Max Theruer pedig a harmadik helyet. A mezőny egyetlen magyar tagja, Dallos Zsófia a hatodik helyen zárt.
 
Díjlovagló Világkupa: Dallos Zsófia tizedik a Nagydíjon 2008. október 11. 18:36 Dallos Zsófia tizedik lett a kaposvári díjlovagló Világkupa-viadal szombati Nagydíj versenyében. Az Intermediaire I. gyakorlatot 16-an lovagolták le. Az olimpiai bajnok Heike Kemmer esélyeshez méltóan versenyzett, és biztosan szerezte meg az első helyet. Legjobb magyarként Kafka Zsófia hatodikként zárt.
 
Japán győzelem a kaposvári Nagydíj végén 2008. október 11. 18:34 Japán győzelemmel ért véget a Nagydíj a díjlovagló Világkupa magyarországi fordulójában. A kaposvári Lovas Akadémián négy olyan sportoló is a négyszögbe lovagolt, aki részt vett az idei nyári ötkarikás játékokon. Az elit mezőny egyetlen magyar tagja, Dallos Zsófia a tizedik helyen zárta a számot.
 
Második helyen zárt az olimpiai bajnok 2008. október 10. 18:04 Heike Kemmer bemutatkozott Kaposváron. Az idei olimpiai csapataranyérmes és egyéni harmadik helyezett német díjlovasa a Világkupa-sorozat magyarországi állomásának sztárvendége. A rangos nemzetközi viadalt az idén immár 21. alkalommal rendezik meg a somogyi megyeszékhelyen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu