KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIEGO_COSTA"
Costa három meccset kihagy - HIVATALOS 2015. január 30. 14:16 A FA három mérkőzésre eltiltotta a televíziós felvételek kielemzése után Diego Costát, a Chelsea brazil-spanyol csatárát, aki megtaposta Emre Cant a Liverpool elleni, kedd esti Ligakupa-elődöntő visszavágón.
 
Diego Costa játékra jelentkezik 2014. október 26. 13:31 A legfrissebb hírek szerint mégis Diego Costa játszhat a Chelsea támadó alakzatának csúcspozíciójában vasárnap este az Old Traffordon.
 
Nincs, aki megállítsa Diego Costát 2014. szeptember 13. 18:02 A PL két hibátlan mérleggel rendelkező csapata találkozott szombat délután a Stamford Bridge-en, ahol bár az első félidőben alaposan feladták a leckét a Chelsea-nek, végül Diego Costa mesterhármasának köszönhetően simán otthon tartották a három pontot a Kékek a Swansea ellen. Costa négy meccsen hétszer villant, páratlan rajt ez egy csatártól a PL-ben. Cesc Fabregas meccs/assziszt mérlege hasonló: 4/6. Ezúttal kétszer jeleskedett az előkészítésben a szintén nyáron igazolt spanyol középpályás.
 
Diego Costa bombaformában jön Budapestre 2014. augusztus 8. 22:36 A BESIKTAS nyerte a péntek esti minitornát, amelynek bevételeivel a májusi, 301 emberéletet követelő somai bányakatasztrófa áldozatainak családjait segítik meg. A második helyen a Chelsea végzett a házigazda Fenert megelőzve. Diego Costa fantasztikus gólt lőtt az első meccsen.
 
Diego Costa a Chelsea-é - HIVATALOS 2014. július 1. 18:38 A Chelsea hivatalos honlapján tudatta, hogy kifizeti Diego Costa 40 milliós kivásárlási árát, ezzel biztossá vált, hogy a Kékeknél folytatja az Atlético-ász.
 
A Chelsea 40 millióért viszi D. Costát 2014. június 4. 20:32 Diego Costa, az Atlético Madrid spanyol válogatott csatára sikeres orvosi vizsgálaton esett át, most már semmi akadálya annak, hogy a Chelsea-hez igazoljon - írja a BBC.
 
Costa lemaradhat a világbajnokságról 2014. május 27. 16:52 Diego Costának kisebb izomszakadása van a jobb lábában, sérülését 15 nap múlva újra megvizsgálják, és akkor dönthetnek arról, hogy részt vehet-e a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságon. A brazil születésű spanyol csatárt megvizsgáló Pedro Guillen szerint mikroszakadásról van szó, amely miatt 15 napig pihennie kell a játékosnak.
 
Diego Costa edzésbe állt! 2014. május 22. 18:14 Az elmúlt hétvégén szenvedett combizomhúzódást, kedden Belgrádba utazott egy speciális kúrára, csütörtökön már edzett a közelgő BL-döntőre Diego Costa, az Atlético Madrid gólfelelőse.
 
Hátat fordított, semmis Costa behívója 2013. október 30. 16:14 Automatikusan megszűnt Diego Costa behívója a brazil válogatottba azután, hogy hivatalos levélben is jelezte, Spanyolországot választja - ezt a brazil szövetségi kapitány Luiz Felipe Scolari jelentette be egy videóüzenetben szerdán.
 
Diego Costa elküldte levelét 2013. október 29. 21:48 Reményei szerint végérvényesen lezárja válogatottsági ügyét Diego Costa, az Atlético Madrid brazil születésű csatára: levélben jelezte a Brazil Labdarúgó Szövetségnek, hogy a spanyol nemzeti csapatot választja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu