KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIEGO_ARMANDO_MARADONA"
Maradona: Messi a király, az ő vb-je jön 2013. október 17. 20:10 Megérkezett Itáliába az argentin futballnagyság Diego Armando Maradona, aki egy díjat vesz át pénteken Rómában, és lehet, hogy este kilátogat a Roma-Napoli rangadóra is, hogy megnézze mire megy a százszázalékos Farkasokkal korábbi együttese. Kedden Milánóban állt a La Gazzetta dello Sport sportnapilap rendelkezésére az isteni Diego, és rengeteg érdekes olvasói kérdésre reagált. Ezekből szemezgettünk.
 
Rendkívüli vendég a Roma-Napolin 2013. október 13. 14:40 Diego Armando Maradona ügyvédje megerősítette, hogy valószínűleg a helyszínen tekinti majd meg a Roma-Napoli mérkőzést a Nápolyban istenként tisztelt futball-legenda. A bajnokit - ahol az első pozíció lesz a tét - jövő pénteken rendezik az Olimpicóban.
 
Először láthatod Maradona csodagólját! 2013. augusztus 25. 15:26 Harminchárom év után került elő Kolumbiában az a VHS-felvétel, amely Diego Maradona legszebb gólját örökítette meg - egészen pontosan az argentin futball-legenda tartja ezt kedvencének saját találatai közül. Kevésbé fontosnak, de szebbnek ítéli meg, mint az 1986-ban, Anglia ellen szerzett, elhíresült szólógólját. A kolumbiai Winsport mutatta be a videót, amelyen Maradona 19 évesen cselez ki hat Deportivo Pereira-játékost, és nem kegyelmez egy 1980-as barátságos mérkőzésen, Kolumbiában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu