Maradona: Messi a király, az ő vb-je jön

Létrehozva: 2013. október 17. 20:10
Megérkezett Itáliába az argentin futballnagyság Diego Armando Maradona, aki egy díjat vesz át pénteken Rómában, és lehet, hogy este kilátogat a Roma-Napoli rangadóra is, hogy megnézze mire megy a százszázalékos Farkasokkal korábbi együttese. Kedden Milánóban állt a La Gazzetta dello Sport sportnapilap rendelkezésére az isteni Diego, és rengeteg érdekes olvasói kérdésre reagált. Ezekből szemezgettünk.


Természetesen a Roma-Napolival kapcsolatban kérték ki a véleményét először. Azt mondta, a Napolinak nyugodtan kell futballoznia, látványos összecsapást vár sok góllal, tippelni azonban nem mert, és azt sem tudta biztosan, hogy ott lesz-e a helyszínen, vagy csak televízión tekinti meg az összecsapást. Hozzátette, a Seria A színvonala még mindig kiváló, bár azt azért el kell ismerni, hogy messze nem éri el azt a szintet, amelyet a a 90-es években képviselt.

Mondanunk sem kell, hogy terítékre került a Messi vezette argentin válogatott formája, és esélye a vb-címre.

"Szerintem Messi vébéje lesz, persze vannak még erős csapatok, mint például a spanyolok és a brazilok. Egyben biztos vagyok, Dél-Amerikában marad a trófea!"

"Hogy Messi csalódást okozott volna az előző világbajnokságon a kapitányságom alatt? Számomra nem okozott csalódást, különleges tornát játszottunk, amikor kiestünk nagyon szomorú volt, úgy sírt, mint senki más. Kik most a világ legjobb játékosai? Az én sorrendem: Messi, Ronaldo, Neymar, Balotelli. Azért Messi, mert egymás után öt védőn is túl tud jutni, míg Ronaldo erre nem képes."

Maradona azt is üzente az olasz sajtósoknak, hagyják futballozni, ne bántsák Balotellit. "Amikor a Cityél játszott, küldött nekem egy képet magáról szivarral a szájában. Jót nevettem rajta" - számolt be egy, az olasz csatárhoz fűződő kellemes emlékéről minden idők egyik, ha nem a legnagyobb labdarúgója.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu