KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEMJAN_SANDOR"
Demján Sándor: 320 pókermillió? Semmi! 2011. január 9. 13:37 A szerencsétlen hatodik helyet szerezte meg Demján Sándor a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dollár (21 millió forint) nevezési díjú PCA Super High Rolleren szombaton éjjel, ezzel a lehetséges első helyért járó 320 millió forintnak megfelelő dollárt helyett üres kézzel volt kénytelen távozni.
 
Demján döntős a legdrágább pókertornán 2011. január 8. 17:22 Alig 38-an engedhették meg maguknak, hogy a Bahama-szigeteken elinduljanak a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dolláros (21 millió forintos) PCA Super High Rolleren, köztük egy magyar kártyás. Nem három világbajnokunk egyike (Traply Péter, Kwaysser Valdemár Ákos, Gelencsér Péter), nem két további hivatásos játékosunk (Tóth Richárd, Kaló Dénes), hanem a hasonló luxustornákra specializálódott üzletember, Demján Sándor. Úgy tűnik megérte.
 
Közel állt az MU-hős a pókercsodához 2009. október 1. 07:25 A világ talán legnehezebb pókerversenyén egészen a 14. helyig menetelt a Manchester United illetve a Tottenham Hotspur korábbi kiváló labdarúgója, Teddy Sheringham Londonban. A WSOPE (World Series of Poker Europe) 10,000 fontos NL Hold'em-főversenyén a döntő kapujában vérzett el az addig remekül szereplő Demján Sándor, aki a 18. helyen zárt.
 
Bedőlt az első vegasi magyar pókermenet 2009. május 29. 15:15 Megkezdték szereplésüket a magyar pókerjátékosok a világbajnokságon csütörtökön a Las Vegas-i Rio Casinóban. A híres bajnokság 40. születésnapja alkalmából indított 40 ezer dolláros nevezési díjú NL Hold'em viadal világsztárokkal teletűzdelt mezőnyében Demján Sándor egy darabig még vezetett, de az első forduló vége előtt kiesett. Másik induláson gondolkodó honfitársunk, Traply Péter végül betegség miatt nem vállalta a játékot. Az első győzelmet, így a karkötőt a kaszinói alkalmazottak versenyén egy 39 éves családapa, Andrew Cohen nyerte.
 
200 milliót kaszált a szőke pókerbálvány 2009. május 4. 19:15 A nem mindennapi adottságokkal rendelkező amerikai szépség, Vanessa Rousso nyerte az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo királykategóriás versenyét, a 25 ezer eurós nevezési díjú NL Hold'em-tornát vasárnap. A szponzorált profi bankszámlájára 720 ezer euró (200 millió forint) vándorol, miután a döntőben olyan ászokat győzött le, mint a litván Antanas Guoga (Tony G) illetve a német Florian Langmann. A viadalon szerencsét próbált a magyar Demján Sándor és Bartha András is, de jóval a fizetős helyek előtt búcsúztak.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
Pőcze László túlélte az első fordulót 2008. szeptember 12. 19:15 Pőcze László 19,900 zsetonnal továbbjutott az Európai Pókersorozat (EPT) második fordulójába a barcelonai főversenyen, a 8,000 dolláros NL Hold'em tornán. Demján Sándor, Rajos Ferenc András és Szikrai Miklós búcsúzott az első kör B csoportjában. Az élen a német Sebastian Ruthenberg áll 105,900 zsetonnal, a rekordot jelentő 619 nevezést fogadó viadalon, ahol az első 64 helyezettet díjazzák, a győztes 1,361 millió euróval gazdagodik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu