KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEL_KOREAI_NAGYDIJ"
Vettel szárnyakat kapott, élre állt! 2012. október 14. 09:34 Átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben a címvédő Sebastian Vettel, egymás után harmadszor is nyerni tudott a Formula 1-es idényben, vasárnap a Dél-koreai Nagydíjon. A rajt után, már az első körben élre állt, semmi sem veszélyeztette a győzelmét, nem tette meg azt a szívességet, hogy nagyot hibázik. A korábbi éllovas, a szezont álomszerűen kezdő Fernando Alonso Hockenheim óta nem tud előrébb lépni a harmadik helynél. Hat pont a német előnye négy futammal a végelszámolás előtt. A versenyt a K-pop-énekes Pak Dzse Szang intette le, aki a Gangnam Style című slágerrel rövid idő alatt világhírnévre tett szert az elmúlt hetekben.
 
F1: máris veszélyben a Koreai Nagydíj 2011. október 19. 18:24 Alig egy évvel azután, hogy debütált a Formula-1-ben a Dél-Koreai Nagydíj, helye máris veszélybe került, a jelenlegi pénzügyi feltételek mellett óriási veszteséget termel.
 
Így nyert Vettel Dél-Koreában - galéria 2011. október 16. 11:50 Ennyit ért, hogy szombaton Lewis Hamilton nyerte az időmérő edzést...A vasárnapi futamon ugyanis a rajt után Sebastian Vettel megelőzte a brit versenyzőt, utána pedig könnyedén diadalmaskodott a 62. F1-es világbajnokság Dél-Koreai Nagydíján! A kétszeres világbajnok mögött Hamilton lett a második, míg Mark Webber a harmadik. Ezzel a Red Bull-csapat megnyerte a konstruktőrök világbajnoki címét, a Vörös Bika 2010 után ismét verhetetlen volt mindkét összetett versenyben.
 
Vettel megmutatta, ki az úr az F1-ben 2011. október 16. 09:40 Ennyit ért, hogy szombaton Lewis Hamilton nyerte az időmérő edzést...A vasárnapi futamon ugyanis a rajt után Sebastian Vettel megelőzte a brit versenyzőt, utána pedig könnyedén diadalmaskodott a 62. F1-es világbajnokság Dél-Koreai Nagydíján! A kétszeres világbajnok mögött Hamilton lett a második, míg Mark Webber a harmadik. Ezzel a Red Bull-csapat megnyerte a konstruktőrök világbajnoki címét, a Vörös Bika 2010 után ismét verhetetlen volt mindkét összetett versenyben.
 
Dél-Koreában folytatódhat a Vettel-buli 2011. október 13. 16:11 Nincs megállás a száguldó cirkuszban, egy héttel a szuzukai futam után immár Dél-Korea várja a mezőnyt, amely ismét tiszteleghet az immár kétszeres világbajnok Sebastian Vettel nagysága előtt. A német klasszis most már nyugodtan, a jövőre is koncentrálva áll rajthoz, persze nem kérdés, eszébe sem jut, hogy félvállról vegye az utolsó négy GP-t. A Red Bull ásza ráadásul bele is szólhat az összetett verseny 2. helyéért zajló csatába, amelyben több-kevesebb eséllyel vesz részt négy pilóta.
 
F-1: „elillant” a Ferrari magabiztossága 2010. október 25. 13:43 Elképesztő eseményeket hozott a 61. Formula-1-es világbajnokság Dél-koreai Nagydíja: a szakadó eső és a rossz pályaviszonyok miatt hosszú percekre félbeszakadt a futam, sokáig pedig a safety car vezette a mezőnyt. Az igazi verseny elején az összetettben addig éllovas Mark Webber gyorsan kiesett, majd a hajráig az élen haladó, tökéletesen teljesítő Sebastian Vettel búcsúzott motorhiba miatt. Így Fernando Alonso diadalmaskodott Lewis Hamilton és Felipe Massa előtt. A kétszeres világbajnok spanyol fenomén összetettben az élre állt, 11 ponttal előzi meg Webbert.
 
Alonso: Alig változott a helyzet... 2010. október 24. 18:17 Elképesztő eseményeket hozott a 61. Formula-1-es világbajnokság Dél-koreai Nagydíja: a szakadó eső és a rossz pályaviszonyok miatt hosszú percekre félbeszakadt a futam, sokáig pedig a safety car vezette a mezőnyt. Az igazi verseny elején az összetettben addig éllovas Mark Webber gyorsan kiesett, majd a hajráig az élen haladó, tökéletesen teljesítő Sebastian Vettel búcsúzott motorhiba miatt. Így Fernando Alonso diadalmaskodott Lewis Hamilton és Felipe Massa előtt. A kétszeres világbajnok spanyol fenomén összetettben az élre állt, 11 ponttal előzi meg Webbert.
 
F-1: megbüntettek két versenyzőt 2010. október 24. 13:34 Veszélyes versenyhelyzeteket okozása miatt két versenyzőt is öt-öt rajthelyes büntetéssel sújtottak a versenyfelügyelők a 61. Formula-1-es világbajnokság Dél-koreai Nagydíja után.
 
Red Bull-dráma, Alonso nyert és vezet! 2010. október 24. 11:00 Elképesztő eseményeket hozott a 61. Formula-1-es világbajnokság Dél-koreai Nagydíja: a szakadó eső és a rossz pályaviszonyok miatt hosszú percekre félbeszakadt a futam, sokáig pedig a safety car vezette a mezőnyt. Az igazi verseny elején az összetettben addig éllovas Mark Webber gyorsan kiesett, majd a hajráig az élen haladó, tökéletesen teljesítő Sebastian Vettel búcsúzott motorhiba miatt. Így Fernando Alonso diadalmaskodott Lewis Hamilton és Felipe Massa előtt. A kétszeres világbajnok spanyol fenomén összetettben az élre állt, 11 ponttal előzi meg Webbert.
 
Alonso: A verseny eredménye számít... 2010. október 23. 17:17 Hiába küzdött a címvédő Jenson Button és a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton, nem is beszélve Fernando Alonsótól, a Dél-Koreai Nagydíj időmérő edzésén is verhetetlen volt a Red Bull! Pedig a Q3 utolsó pillanatáig a kétszeres világbajnok spanyol fenomén vezetett, a végén mégis csak a második sorba került. Sebastian Vettel és Mark Webber ugyanis a legvégén megelőzte a Ferrari spanyol ászát, aki vasárnap nem igazán számíthat brazil csapattársa segítségére. Felpe Massa ugyanis csak a hatodik lett. Vettel, Webber és Alonso mögött Hamilton és Rosberg végzett, míg Button csak a hetedik helyről indulhat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu