KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEKE"
Férfi kosárlabda Magyar Kupa: nyíregyházi vereség és továbbjutás 2008. november 30. 13:15 A férfi kosárlabda Magyar Kupa selejtezőkörének harmadik fordulójában a Marso Vagép NYKK együttese ugyan két ponttal kikapott a DEKE vendégeként Debrecenben, azonban így is továbbjutott.
 
Férfi kosárlabda NB I: az esélyesebb pécsiek sikere Debrecenben 2008. november 10. 21:40 A jóval esélyesebb PVSK-Panthers kilenc pontos különbséggel győzött a Debreceni Egyetem KE vendégeként a férfi kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén.
 
Férfi kosárlabda NB I: amerikai irányítót igazolt a DEKE 2008. október 30. 20:09 Hamar megtalálták a debreceniek a bajnoki rajt előtt váratlanul távozó Chris Gaynor utódját. Az amerikai irányító helyére egy ugyancsak tengerentúli játékos érkezett: Stephen Dagostino
 
Kosárlabda, PipeLife-kupa: a Szolnok nyerte a debreceni tornát 2008. október 4. 22:25 A Szolnoki Olaj KK kosárlabdacsapata diadalmaskodott a Debrecenben megrendezett PipeLife-kupa nemzetközi felkészülési férfitornán, miután a záró mérkőzés előtt szintén veretlen házigazdákat is magabiztosan verték a Tisza-partiak.
 
Kosárlabda: PipeLife-kupa: a DEKE és a Szolnok döntőt játszhat 2008. október 3. 21:28 A Debrecenben zajló PipeLife-kupa nemzetközi felkészülési férfitorna második napján ismét nyertek a magyar csapatok, így a szombati utolsó fordulóban az első helyért mérkőzhet a házigazda DEKE a Szolnok ellen.
 
Támogatóra lelt az újonc kosárcsapat 2008. szeptember 18. 14:45 A férfi kosárlabda NB I újoncát, a DEKÉ-t a debreceni önkormányzat mellett a város élvonalbeli futballcsapatát is segítő gyógyszergyári cég támogatja majd a jövőben. Közben a klub elnöke, Kóthay László, aki maga is vezet élvonalbeli kosármérkőzéseket, a SportHirado.hu-nak elmondta véleményét a bírók sztrájkjáról is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu