KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DECO"
Eldőlt a brazil bajnoki cím sorsa? 2012. október 11. 15:52 Eltiltás miatt nem játszott Ronaldinho Porto Alegrében, csapata pedig 3-0-s sima vereséget szenvedett az Internacional otthonában, a szerdai játéknapon. Deco és társai, vagyis az éllovas Fluminense kegyetlenül kihasználta a botlást, és kilencpontos előnyre tett szert. Az Atletico MG október 21-én otthon fogadja a Flumit, és minden bizonnyal az a meccs jelentheti majd az utolsó szalmaszálat, ha hem akarnak lemondani a bajnoki címről.
 
„Öt éve több egyéniség volt a Barcában” 2011. november 18. 12:08 Legfrissebb nyilatkozatában a Ronaldinho-féle 2006-os álomcsapatot hasonlította össze a jelenlegi, világverő Barcelonával Deco, aki maga is tagja volt a Rijkaard irányította együttesnek. A kétszeres BL-győztes szerint az "új Barca" egységesebb és kiforrottabb a játéka, de a "régi csapatban" több volt az olyan egyéniség, aki akár egyedül is képes volt megnyerni egy-egy meccset a gránátvörös-kékeknek.
 
Hiába Ronaldo, Decóék a brazil bajnokok 2010. december 6. 09:31 VIDEÓ! Huszonhat év után ünnepelhetett ismét bajnoki címet Brazíliában a Fluminense, amely győzelemmel zárta a vasárnapi 38. fordulót, 1-0-ra legyőzve a Guaranit. A Ronaldót soraiban tudó, pontvadászatot sokáig vezető Corinthians csak döntetlenre volt képes, így a második helyről is lecsúszott. Mexikóban is megvan a végső győztes személye, Argentínában viszont az utolsó fordulóra marad a döntés.
 
Megfigyeltették a Barca sztárjait 2010. október 26. 13:55 Magányomozó-irodát bízott meg a Barca korábbi elnöke, Joan Laporta azzal, hogy részletesen beszámoljanak négy játékos, Samuel Eto'o, Ronaldinho, Deco és Piqué éjszakai életéről.
 
Deco szárnyra kapott új klubcsapatában 2010. augusztus 26. 10:59 VIDEÓ! Javuló játékkal és egy gólpasszal járult hozzá a listavezető Fluminense 3-0-s győzelméhez a Chelsea-től nemrég érkezett Deco a brazil labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
 
Deco hazatért Brazíliába 2010. augusztus 7. 22:39 Deco elhagyta a Chelsea-t, és két évre aláírt a Fluminenséhez. A brazíliai születésű középpályás csillagászati összeget keres majd a riói klubban.
 
Deco Brazíliába szerződne 2010. július 1. 15:47 Deco elismerte, minden vágya, hogy Brazíliába szerződjön, de előtte mindenképp felbontaná szerződését a Chelsea-nél.
 
Deco visszavonult 2010. június 30. 14:06 Deco a Portugál Labdarúgó-szövetség honlapján bejelentette, többet nem kívánja magára húzni a válogatott mezét.
 
Deco nem játszik honfitársai ellen 2010. június 24. 21:57 Deco csípősérülése miatt nem lehet a portugál labdarúgó-válogatott segítségére a szülőhazája, Brazília elleni világbajnoki mérkőzésen pénteken.
 
Portugália: Tiago kezdhet Deco helyén 2010. június 21. 10:30 Portugál lapértesülések szerint a Juventus középpályása, Tiago helyettesítheti Decót a luzitán labdarúgó-válogatott Észak-Korea elleni második csoportmérkőzésén az F-csoportban hétfőn.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu