KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVIDI_KITAI"
Ruthenberg emelhette magasba a trófeát 2008. szeptember 15. 03:07 Sebastian Ruthenberg nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) ötödik évadjának első állomását, a 8,000 dolláros NL Hold'em tornát Barcelonában vasárnap, ezzel 1,361 millió eurót tehetett zsebre. Az idei WSOP-n karkötőt nyerő német, az első fordulótól kezdve az élmezőnyben tartózkodott, szombaton csaknem kiesett, ám a döntő asztalt második helyről kezdve végül győzött. A második az ír Fintan Gavin lett, a harmadik helyen a belga Davidi Kitai végzett.
 
Nielsen áll az élen a döntő asztal előtt 2008. szeptember 14. 17:34 Kialakult a nyolcfős döntő asztal Barcelonában az Európai Pókersorozat (EPT) ötödik évadjának első állomásán. Két játékos, a dán Martin Nielsen és az első nap után élen álló Sebastian Ruthenberg, 1,2 millió zseton birtokában, számottevő előnnyel vezet a mezőnnyel szemben. Azonban nagy csatára van kilátás, hiszen az utolsó helyen bejutó Daniele Mazzia is 379 ezer zsetonnal rendelkezik.
 
Mindkét magyar kiesett a második körben 2008. szeptember 13. 08:39 Elmaradt a magyar bravúr pénteken a barcelonai Európai Pókersorozat (EPT) főversenyén, a 8,000 dolláros NL Hold'em viadalon. Kaló Dénes és Pőcze László sem tudott talpra állni nehéz helyzetből a második fordulóban, így korán búcsút intettek a tornának. A legutóbbi játéknap után már csak 36-an vannak versenyben a trófeáért, vezet a belga Davidi Kitai 440 ezer zsetonnal, az ismert játékosok közül Chad Brown áll a legjobban, a kilencedik helyen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu