KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVIDE_LANZAFAME"
2014 végén térhet vissza Lanzafame 2013. július 6. 14:23 Tizenhat hónapra eltiltják a futballtól, és 40 ezer eurós pénzbüntetéssel is sújtják a 26 éves, Davide Lanzafamét, aki érintettnek bizonyult egy olaszországi bundaügyben még a Bari játékosaként.
 
NB I-es botrány, amely világhírű lehet 2013. április 29. 17:47 Addig vitatkozott azon, hogy ki rúgja a büntetőt a Honvéd két játékosa, amíg a bíró el nem döntötte azt egy piros lappal a vasárnap esti bajnokin, Pécsett, ahol a kiállítással együtt is simán behúzta a győzelmet a budapesti csapat az NB I 25. fordulójában. Az exjuvés Davide Lanzafame el akarta venni a labdát csapattársától, az argentin-olasz Leandro Martíneztől, de végül távoznia kellett a pályáról második sárgával. A büntetőt belőtte Martínez, 2-0-s vezetéshez juttatva csapatát. A vége: Pécs-Honvéd 0-3.
 
Korábbi juvés döntött Kaposváron 2013. április 12. 21:00 Korábbi Juventus-játékos döntött péntek este a Rákóczi Stadionban: Davide Lanzafame szabadrúgásból talált be, első NB I-es gólja győzelmet ért a Kaposvár ellen, ezzel tudott fordítani a Honvéd. Előtte büntetőt is kiharcolt a második félidőben. A Paks Tököli Attila góljával tartotta otthon a három pontot a csalódást keltő Diósgyőr ellen, a tolnaiak emberhátrányban fejezték be a meccset.
 
A Serie B Ronaldója a Honvédban! 2013. január 29. 16:24 Kedd délután vált biztossá, hogy korábbi Juventus-játékos vállalta a légióskodást a magyar labdarúgó Nb I-ben: a Catania 25 éves támadója, David Lanzafame a nyárig írt alá kölcsönben a Budapest Honvéd együttesénél. Ezt a szicíliaiak honlapja is megerősítette. A gyors, robbanékony játékost már hatodszor adták kölcsön pályafutása során, ősszel a Grossetóban kergette a labdát. Legszebb időszakait a Parmában és a Bariban töltötte, hétszeres U21-es válogatott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu