KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_BENYAMINE"
Dobta jegyese a gyönyörű pókerhercegnőt? 2009. október 27. 07:43 Hiába jegyezte el egymást hosszú hónapokkal ezelőtt Erica Schoenberg és David Benyamine, a legfrissebb hírek szerint a pókeres álompár szakított. Az egykori profi teniszezőből lett magastétes francia játékos és a korábban modellként, manapság pókerprofiként tevékenykedő barátnője az egyik portál információi szerint immár négy hónapja saját útját járja.
 
Kaló: előbb megerősödött, majd kiesett 2008. október 4. 10:57 Lemaradt a fizetős helyekről Kaló Dénes pénteken az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán Londonban. A magyar játékos jól kezdett, ügyesen gyarapította zsetonjai számát és már a 107 fősre olvadó mezőny első hetven játékosa közé is beverekedte magát. Ekkor egy eddig ismeretlen, szerencsétlen leosztás vetett véget a magyar álmainak, a 98. helyen zárt. Az élen a kanadai Philippe D'Auteuil áll, akit két francia Antony Lellouche és a nyári WSOP-n karkötőt begyűjtő David Benyamine követ.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Vannak sztárok és van David Benyamine 2008. június 22. 15:45 David Benyamine vasárnap megszerezte azt az ékszert, amelyet sokak szerint már régóta megérdemelt, a WSOP (World Series of Poker) aranykarkötőjét. A világ egyik legtehetségesebb játékosának tartott francia zseni, a 10,000 dolláros Omaha Magas/Alacsony Split, nyolcas határral világbajnokságon győzedelmeskedett a Las Vegas-i Rio Kaszinóban. A korábban teniszben, majd billiárdban is sikert sikerre halmozó versenyző, az évek során több tízmillió dollárt kaszírozott a póker online és élő változatában is, elsősorban készpénzes játékban. Sikerével egyben csattanós választ adott azoknak a kritikusoknak, akik képtelennek tartották jelentős tornák megnyerésére.
 
Matusow triplája, Selbst meglepetése 2008. június 12. 12:53 Mike Matusow hat évnyi várakozás után ismét felért a csúcsra a Rio Hotel és Kaszinó Amazon termében, miután megnyerte a WSOP (World Series of Poker) 5000 dolláros 2-7 draw rebuy versenyét csütörtökön, ezzel karrierje harmadik karkötőjét ünnepelhette. Az 1500 dolláros Pot Limit Omaha döntőjét jelentős előnnyel kezdő 23 éves Vanessa Selbst, végül óriási csatában utasította maga mögé az angol Jamie Pickeringet. Ezzel az idei versenysorozat második női győzteseként térhetett haza, Szvetlana Gromenkova korábbi sikerét követően.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu