KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVE_HAROLD"
Ronnie O'Sullivan győzött Belfastban 2008. szeptember 1. 01:37 Magabiztos játékkal hódította el a sznúker Északír Kupát az angol Ronnie O'Sullivan vasárnap Belfastban honfitársa, Dave Harold ellen. A mérkőzés már az első felvonásban eldőlt, a háromszoros világbajnok 6-1-es vezetéshez jutott és az esti programban felszabadultan játszva biztosította be pályafutása 21. ranglistaversenyen aratott győzelmét.
  
O'Sullivan túljárt Ali Carter eszén is 2008. augusztus 31. 00:50 Ronnie O'Sullivan harmadik mérkőzését nyerte hátrányból fordítva, a mindent eldöntő frémben Belfastban az Északír Kupán, ezúttal az elődöntőben Ali Carter ellen diadalmaskodott. A májusi világbajnokság döntőjének visszavágója sziporkázó játékot és hatalmas izgalmakat hozott, amelyből végül a 32 éves játékos került ki győztesen. O'Sullivan a döntőben a meglepetésember, Dave Harold ellen lép asztalhoz.
 
Sznúker, Északír Kupa: későn ébredt Higgins, győzött Dave Harold 2008. augusztus 30. 18:28 Az angol Dave Harold hatalmas meglepetésre bejutott a döntőbe a Belfastban zajló Északír Kupán, az új sznúker-szezon első állomásán szombaton. A legjobb négy között meggyőző teljesítménnyel győzött a skót, kétszeres világbajnok John Higgins ellen. Ellenfele a fináléban a Ronnie O'Sullivan - Ali Carter találkozó győztese lesz vasárnap.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu