KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DÁRDAI PÁL"
Dárdai: Azért ne higgyenek varázslónak! 2015. február 8. 13:04 A magyar válogatott mellett most már a Hertha BSC-t is igyekszik tűzbe-lázba hozni mentalitásával Dárdai Pál, akinek debütálása várakozáson felülire sikerült szombaton Bundesliga-edzőként: kiesés ellen küzdő együttese három vereséggel a háta mögött 2-0-ra nyerni tudott az ősszel még a felsőházban tanyázó Mainz vendégeként a 20. fordulóban.
 
Dárdai: Nem lehetett nem folytatni 2014. december 9. 17:43 Dárdai Pál marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 2015. november 30-áig, az Eb-selejtező sorozat végéig. Dárdai szerint a csapat körül kialakult remek hangulat is közrejátszott abban, hogy azt a döntést hozta, továbbra is vállalja a felelősséget a felkészítésért.
 
Újoncot hívott be Dárdai 2014. november 4. 19:09 A hétvégi bajnoki forduló után Dárdai Pál szövetségi kapitány kijelölte november 14-i, finnek elleni Eb-selejtezőre és a november 18-i, oroszok elleni barátságos mérkőzésre készülő keretet. Az MTK-s Poór Patrik is bekerült.
 
Dárdai: Egységben az erőnk 2014. október 7. 20:23 A válogatott második keddi edzése előtt Dárdai Pál sajtótájékoztatón vázolta terveit a szombati, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre. A magyar válogatott játékosai kedden két edzésen vettek részt, elsősorban a bukaresti mérkőzésre tervezett védekezést gyakorolták a játékosok, akik között már ott volt az utólag behívott két labdarúgó, Korhut Mihály és Fiola Attila is.
 
Dárdai meggondolta magát: kell Nikolics 2014. szeptember 30. 13:51 Bár nem volt benne Dárdai Pál szövetségi kapitány múlt héten közzétett bő keretében, a szűkítettbe mégis bekerült az NB I góllövőlistáját toronymagasan vezető Nikolics Nemanja, illetve Simon Ádám.
 
Dárdai: Nemzetközi rutinnal a 3. helyért 2014. szeptember 26. 14:58 Elsősorban a nemzetközi rutinnal rendelkező futballistákra akarja építeni csapatát Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, aki októberben, Bukarestben debütál majd a kispadon Eb-selejtezőn. Huszonnyolc fős keretéből Nikolics és Böde kimaradt, Gulácsi és Radó sérült.
 
80 ezren búcsúztatták Dárdait Berlinben 2011. május 15. 15:26 VIDEÓ! A Hertha mellett az általa legyőzött Augsburg jutott fel egyenes ágon a Bundesligába, a másodosztályú német futballbajnokság utolsó fordulójában, és az is kiderült, hogy a Bochum osztályozhat majd a Mönchengladbachhal. A Herthában Dárdai Pál kezdett, ám a 42. percben lecserélték - 80 ezer fővárosi drukker vastapsa mellett és 14 évnyi berlini szolgálat után hivatalosan is visszavonult a 61-szeres 35 esztendős magyar válogatott középpályás, aki a maga 297 bajnoki szereplésével mindenkinél többet játszott a kék-fehéreknél.
 
Dárdaiéknál járt Orbán Viktor 2011. május 5. 14:50 A hivatalos program, az Angela Merkel kancellárral kitűzött, csütörtök déli találkozó előtt Dárdai Pál futballcsapatát, a Hertha BSC-t, illetve a híres berlini Olimpiai Stadiont kereste fel Orbán Viktor.A magyar miniszterelnök, aki kétnapos látogatásra érkezett Németországba, a berlini klub ügyvezetőjét, illetve menedzserét, Michael Preetzet a felcsúti Puskás Akadémia nevében - az Aranycsapat világhírű középcsatárára emlékezve - egy 10-es számú, piros mezzel ajándékozta meg. A klub vezetői - szintén Puskás Ferencre gondolva - ugyancsak egy 10-es számú, de a Hertha színeit tükröző kék-fehér mezt és egy ugyancsak kék-fehér labdát nyújtottak át a miniszterelnöknek.
 
Dárdai hosszabbított a Herthával 2010. június 1. 23:04 Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesliga első osztályából kiesett Hertha BSC-nél Dárdai Pál. A 34 éves, magyar válogatott futballista kedden írta alá a megállapodást.
 
Dárdai nélkül Németország ellen 2010. május 25. 14:15 Dárdai Pálra és Nagy Dánielre sérülés miatt nem számíthat Erwin Koeman szövetségi kapitány, ezért Elek Ákost hívta be a Németország és Hollandia elleni barátságos mérkőzések előtt álló magyar labdarúgó-válogatott keretébe - írja az mlsz.hu.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu