KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANIEL_ALBRECHT"
Hazamehet a szerencsétlenül járt síelő 2009. április 23. 18:57 Negyed évvel súlyos balesete után elhagyhatja a kórházat a svájci síelő, Daniel Albrecht.
 
Albrechtnek nincs maradandó károsodása 2009. február 13. 13:23 Nem szenved maradandó egészségkárosodást Daniel Albrecht, aki január 22-én bukott hatalmasat Kitzbühelben. A svájci sízőt hetekig mesterséges kómában tartották sérülései miatt, ám csütörtökre annyit javult az állapota, hogy felébreszthették.
 
Felébresztették a kómából Albrechtet 2009. február 12. 14:10 Csütörtökön délután felébresztették a mesterséges kómából Daniel Albrechtet, aki három héttel ezelőtt Kitzbühelben bukott hatalmasat, és szenvedett súlyos sérüléseket. A svájci síző állapota rengeteget javult az elmúlt 24 órában.
 
Késleltetik Daniel Abrecht ébresztését 2009. február 9. 13:36 Az orvosok úgy döntöttek, még nem ébresztik fel a kómából Daniel Albrechtet, aki korábban szenvedett súlyos síbalesetet.
 
Albrecht: kóma mellé tüdőgyulladás 2009. január 27. 18:01 Tüdőgyulladás nehezíti Daniel Albrecht helyzetét, az orvosok azonban bíznak benne, a kómában tartott síelő felépül múlt heti horrorisztikus kitzbüheli balesete után. A svájci klasszist a lehető legtovább kómában tartják, hogy szervezete regenerálódjon.
 
Reménykednek Albrecht felépülésében 2009. január 26. 19:22 Az innsbrucki kórház vezetői bíznak benne, hogy a Kitzbühelben súlyos balesetet szenvedő síző, Daniel Albrecht nem szenvedett maradandó károsodást.
 
Nagyot bukott, és kómában a síző 2009. január 22. 12:31 VIDEÓVAL! Súlyos balesetet szenvedett a síző Daniel Albrecht a kitzbüheli lesikló edzésen. A svájci versenyzőt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, és jelenleg kómában van.
 
Alpesi sí Világkupa: Albrecht nyerte az óriás-műlesiklást 2008. október 26. 14:49 A svájci Daniel Albrecht győzött férfi óriás-műlesiklásban a szezonnyitó ausztriai Világkupa-versenyen, honfitársa, Didier Cuche és a kombinációban olimpiai bajnok amerikai Ted Ligety előtt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu