Albrechtnek nincs maradandó károsodása

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 13. 13:23
Nem szenved maradandó egészségkárosodást Daniel Albrecht, aki január 22-én bukott hatalmasat Kitzbühelben. A svájci sízőt hetekig mesterséges kómában tartották sérülései miatt, ám csütörtökre annyit javult az állapota, hogy felébreszthették.


Daniel Albrecht január 22-én, a kitzbüheli futam előtti edzésen bukott hatalmasat, 35 métert repült. A szerencsétlenül járt versenyzőt hosszú percekig ápolták, mielőtt mentőhelikopter szállította kórházba.

Albrecht az eset nyomán fej- és tüdősérülést szenvedett, utóbbi olyan súlyos volt, hogy az orvosok mesterséges kómában tartották.

A svájci sportoló azonban az utolsó napokban annyit javult, hogy csütörtökön felébreszthették. Sőt, orvosai a pénteki sajtótájékoztatón elmondták, hogy nagyon elégedettek a versenyző állapotával.

Albrechtnek nincs emlékezetkiesése, és nem szenvedett maradandó károsodást az eset után. Pénteken már képes volt felülni, és egyszerű kérdésekre már igennel/nemmel válaszolni is tudott. Arról, hogy mikor hagyhatja el a kórházat, még nem tudtak válaszolni az orvosok.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu