KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSOMOR_ERIKA"
Hawaii: kettős címvédés, Csomor Era 27. 2009. október 12. 07:31 Az Ironman mindkét egyéni bajnoki címét az azt tavaly is elnyerő versenyző szerezte meg: az angol Chrissie Wellington és az ausztrál Craig Alexander. Wellington ráadásul egy 17 éve fennálló pályacsúcsot is megdöntött! Csomor Erika a 27. helyen érkezett célba.
 
Csomor Era ezüstöt nyert Zürichben 2009. június 10. 07:55 A zürichi féltávú ironman versenyen hatalmas csatáknak lehettek tanúi a résztvevők és a nézők. Mindkét nem versenyében, a profik és az amatőrök között is meglepetés eredmények születtek a legendásan nehéz pályán – olvasható a multisportinfo.hu honlapon. Csomor Erika nagyszerű formában kezdett, leggyengébb számában is a legjobbak között lépett partra, alig másfél perccel lemaradva a legjobban úszó svájci XTERRA versenyzőtől Sybille Mattertõl.
 
Ki volt a legjobb, Kovács vagy Janics? 2008. december 15. 21:12 A december hagyományosan az év végi összegzés ideje, nincs ez másként a sportvilágban sem. Honlapunk olvasói eldönthetik, a tíz jelölt közül kit tartanak a legjobb női versenyzőnek, ehhez támpontot is nyújtunk a kandidálók idei eredményeinek rövid emlékeztetőjével.
 
Hawaii Ironman: minden idők legjobb magyar eredménye, Csomor 4. 2008. október 12. 17:30 Csomor Erika minden idők legjobb magyar eredményét elérve negyedik lett a hawaii triatlon Ironman-világbajnokságon. A férfiaknál az ausztrál Craig Alexander, a nőknél a címvédő brit Chrissie Wellington nyerte a világ egyik legnehezebb versenyét.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu