KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSERHATI_ZSOLT"
Nagyot kaszált Hamilton Las Vegasban 2009. június 10. 23:43 A 40. WSOP (póker-világbajnokság) legrövidebb döntőjében, alig három és fél óra alatt megkoronázták Las Vegas királynőjét, az 1,000 dolláros női verseny győztesét, a 37 esztendős Lisa Hamiltont. Közben nagy port kavart a híres Daniel Negreanu szereplése, aki két versenyen jutott fináléba, de az annyira fontos karkötőt nem tudta begyűjteni. Sajnos az eleinte remek eredményeket szállító magyarok számára kevés babér termett a legutóbbi nyolc tornán a Rio Casinóban.
 
Egy magyar a világ legpechesebb pókerese 2009. június 6. 15:47 Hatalmas szerencsétlenségére közvetlenül a fizetős helyek előtt búcsúzott a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 12. versenyszámától, a talán legkeményebbnek számító 10,000 dolláros vegyes világbajnokságtól Gelencsér Péter pénteken. A Las Vegasban először szereplő ifjú titánt ráadásul csakúgy, mint néhány hete Traply Pétert a Monte Carló-i döntőben, a Q-Q búcsúztatta, hiába szorongattak mindketten A-K-t. Csütörtökön Cserháti Zsolt a 63. helyen zárt az 1,500 dolláros hatkezes NL Hold'emben így 4,520 dollárt tehetett zsebre, a híres Phil Ivey hatodik karkötőjét gyűjtötte be.
 
Póker, 40. WSOP: A magyar dicsőségtabló 2009. június 3. 23:42 Kíváncsi, hogyan szerepelnek a magyar játékosok a 40. WSOP-n (póker-világbajnokságon)? Akkor jó helyen jár, a SportHirado.hu naponta frissülő listájából mindent megtudhat kártyásaink Las Vegas-i ténykedéséről. Melyik tornán értek el kiemelkedő eredményt, végeztek fizetős helyen, mekkora mezőnyben kellett helytállniuk és hogyan jutottak el odáig. A torna korai szakaszában máris nyolc pénzes helyezést jegyezhettünk fel, a legnagyobb sikert eddig Tóth Richárd 12. helye jelenti.
 
Órák alatt lett milliomos a honi pókeres 2009. február 28. 06:41 Előkelő eredményt ért el a Naropa becenévre hallgató magyar játékos, Cserháti Zsolt a világ egyik legjelentősebb online tornáján, a PokerStars által rendezett heti rendszerességű február 22-ei Sunday Warm-Up viadalon, ahol az ötödik helyen zárt, ezzel 8 millió forintnak megfelelő dollárral gazdagodott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu