KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRUZ_AZUL"
Lelőtték a korábbi mexikói hátvédet 2011. augusztus 12. 12:00 Elhunyt a mexikói válogatott korábbi hátvédje, a Cruz Azullal öt nemzeti bajnokságot nyerő Ingacio Flores. Az egykori hátvédet lelőtték.
 
Háborúba torkollt a mexikói kupaelődöntő 2011. május 17. 12:02 Igazi bravúrt végrehajtva 2-0-s hátrányból fordítva a visszavágón, 3-0-ra győzve jutott a Mexikói Kupa döntőjébe a Morelia a Cruz Azul ellen. A győztes gól a 88. percben esett, ez okozta a felfordulást a találkozó végén. Először egy Moreila-szurkolót támadtak meg az ellenfél játékosai, végül hármukat kiállították. A bíró viszont lemaradt egy másik brutális jelenetről, a Cruz Azul kapusa ugyanis csúnyán lefejelte a győztes csapat segédedzőjét.
 
Futballünnep Zorro városában 2009. december 14. 16:55 Zorro büszke lenne, hiszen a Monterrey nyerte a bajnokságot Mexikóban, a Cruz Azul négy éven belül a harmadik döntőjét bukta el.
 
Atlético Madrid: újabb vereség Mexikóban 2008. július 17. 09:27 Hiába számít a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) egyik esélyesének az Atlético Madrid gárdája, erős a kezdője, hosszú a kispadja, szerződtetett ismert, már érett klasszisokat idén nyáron is, a felkészülés elején második barátságos mérkőzését is 1-0-ra veszítette el a szezonra éppen Mexikóban készülő együttes.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu