KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CLUB_AMERICA"
Fociszentély egy sas szemszögéből, videó 2014. szeptember 6. 22:02 Leereszkedsz a magasból, a 105 ezres Azték Stadion legfelső karéjáról, elsiklasz a meccs lázában égő tömeg fölött, teszel egy tiszteletkört a levegőben, majd célba veszed a labdát a kezdőkörben! Látványvideó.
 
Győzelemmel búcsúzott a Barca 2011. augusztus 7. 00:02 Befejezi tengerentúli szereplését a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona! Pep Guardiola együttese elveszítette legutóbbi két találkozóját: 2-1-re kapott a Manchester Unitedtől és 4-1-es súlyos verésbe szaladt bele a Chivas ellenében. Zárásként következett a Club América, amely ellen David Villa és Seydou Keita találatával 2-0-ra nyert a katalán együttes.
 
„Viharos" Juve-siker New Yorkban; videó 2011. július 27. 10:06 Egy átvonuló vihar miatt fél órára felfüggesztették a mérkőzést, ennek ellenére a Manchester City (2-0) után a Juventus is legyőzte a mexikói Club Américát.
 
Mexikóba igazolhat a világbajnok 2010. július 22. 10:09 Olasz lapértesülés szerint a tengerentúlon folytathatja pályafutását a 2006-ban világbajnok olasz válogatott torinói klasszisa. A mexikói Club America ugyanis hevesen érdeklődik Mauro Camoranesi iránt, aki szíves-örömest elhagyná a Juventust.
 
Győzelemmel hangolt a Barca a Clásicóra 2001. augusztus 7. 10:27 VIDEÓ! A Manchester United és a Chivas elleni vereség után gondoskodott róla, hogy ne üres kézzel térjen haza amerikai túrájáról a Barcelona, amely szombaton éjjel több mint 60 ezer néző előtt Dallasban 2-0-ra legyőzte a Club Américát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu