KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CIPRUSI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Kapitányváltás Afrodité szigetén 2011. június 8. 18:36 Görög edzőt görög vált a ciprusi szövetségi kapitányi székben: Angelosz Anasztasziadesz utódja Nikosz Niopliasz lesz - jelentette be az ország labdarúgó-szövetsége szerdán.
 
Di Natale sietett az olaszok segítségére 2008. szeptember 6. 22:41 Az olasz válogatott nagy csatában, Antonio Di Natale második, hosszabbításban szerzett találatával verte Ciprust a világbajnoki selejtezők európai zónájában, a 8. csoportban. Az Udinese támadója a nyolcadik percben szerzett vezetést, ám a hazaiak még az első félidőben egyenlítettek Aloneftisz révén. Amikor már úgy tűnt, megosztja a pontokat a két együttes, Di Natale kapáslövésével a 92. percben begyűjtötte a három pontot a világbajnok.
 
Del Piero is ott lesz a ciprusi misszión 2008. szeptember 5. 19:40 A világbajnok olasz nemzeti csapat elutazott Ciprus szigetére, ahol szombat este kezdi meg a világbajnoki selejtezősorozatot. Marcello Lippi szövetségi kapitány elvitte magával a csütörtökön megsérült Alessandro Del Pierót, és kiadta az ukázt, a három pontért csúszniuk-mászniuk kell tanítványainak.
 
Ninisz a Ciprust verő új görög sztár 2008. május 20. 08:08 Felkészülési mérkőzésen az Európa-bajnokságra készülő címvédő görög együttes Patraszban 1-0-s félidőt követően 2-0-ra verte ciprusi ellenfelét. A találkozó hőse a hazai együttes új ifjú csillaga, a válogatottbeli tűzkeresztségen áteső Szotirisz Ninisz volt, aki kezdőként lépett pályára és remek első félidei teljesítményét egy gyors góllal koronázta meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu