KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHILE"
Dekázással ünnepelt a chilei bányász 2010. október 14. 19:40 VIDEÓ! Dekázással ünnepelte visszatérését a mélység fogságából Franklin Lobos, aki 32 társával együtt több mint két hónapot töltött egy chilei rézbánya üregében. Az 53 éves, egykori válogatott futballista az államelnök Sebastian Pinerától kapott egy labdát ajándékba, miután felhozták a felszínre és üdvözölte egyik lánya. A sors iróniája, hogy a mentőcsapat élharcosa az a Manuel González volt, aki maga is futballista volt, játszott is Lobos ellen 25 éve, azóta nem találkoztak.
 
Biztos hogy nem lesz Budapesten Dakar 2009. február 24. 18:38 A Dakar-ralit rendező francia A.S.O. cég jövőre is Argentínában és Chilében rendezi meg a világ legnehezebb terep-rali viadalát. A hírt Etienne Lavigne főszervező jelentette be. A döntés senkit sem lepett meg, mivel az idén januárban rendezett verseny minden eddigi nézettségi mutatót megdöntött.
 
Szambaiskola és paprikás hangulat délen 2008. október 13. 02:33 Ollé, mondhatták a brazil szurkolók, miután csapatuk idegenben 4-0-ra oktatta Venezuela gárdáját a labdarúgó vb-selejtezők dél-amerikai csoportjának 9. fordulójában. Nem győzőtt könyvelni a játékvezető a nap másik meccsén, Ecuadorban sem. Bár ott csak egy gól esett, ellenben kilenc sárga lap és három piros is előkerült.
 
Chile: hatalmas meglepetésre az Everton nyerte az Aperturát 2008. június 4. 09:01 Meglepetésre az Everton nyerte a chilei labdarúgó-bajnokság nyitószakaszát (Apertura), miután a döntő visszavágóján ledolgozta kétgólos hátrányát az utóbbi években egyeduralkodó Colo-Colóval szemben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu