KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHAUNCEY_BILLUPS"
NBA: 189 pontig jutott a két új álomtrió 2011. március 31. 09:27 A Miami Heat 123 pontot dobva győzött Washingtonban, a New York Knicks 120-at termelve óriási csatában múlta felül a New Jersey Netset az NBA alapszakaszának szerdai játéknapján.
 
Megkötötték az év üzletét az NBA-ben! 2011. február 22. 09:08 Hétfőn az All Star-gála miatt nem rendeztek mérkőzést az alapszakaszban, ettől függetlenül bőven van miről beszélni az NBA-ben, hiszen lezárultak a nyár óta folyó találgatások, létrejött az év üzlete, Carmelo Anthony a New York Knicksben folytatja. A Denver Nuggets csapatával megkötött egyezség keretében kilenc játékos és egyéb értékek cseréltek klubot. Nézzük, mit kell tudni a négyszeres All Star-erőcsatár csapatváltásáról!
 
Csúnyán elbukta a csúcsrangadót a Lakers 2010. február 6. 10:13 A sérült Chris Paul helyére a jövő hétvégi All-Star-gálára beválogatott Chauncey Billups pénteken bizonyította klasszisát, karriercsúcsot jelentő 39 pontjával illetve 9(!) triplájával szinte egymaga verte meg a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A nyugati második Denver Nuggets 13 pontos győzelme azt jelenti, hogy három győzelemre megközelítette az éllovast a táblázaton.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu