KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHARLES N'ZOGBIA"
Hivatalos az Aston Villa nagy vétele 2011. július 29. 20:37 Átment az orvosi vizsgálaton és aláírta öt évre szóló szerződését, így hivatalosan is az Aston Villa futballistája Charles N'Zogbia, akinek 9,5 millió fontos vételárától hétfőn egyezett meg a klub a Wigannel.
 
Majd 10 milliós vétel az Aston Villánál 2011. július 25. 11:45 Charles N'Zogbia csak elhagyja a Wigant a nyáron, és az Aston Villa felé veszi az irányt, miután a két klub megegyezett a 25 éves francia válogatott szélső vételáráról.
 
Megaajánlat a francia válogatottért 2011. július 15. 09:42 Az Aston Villa 10 millió fontos szuperajánlattal igyekszik magához csábítani a Wigan 25 éves szélsőjét, a kétszeres francia válogatott Charles N'Zogbiát - tudta meg a Sky Sports.
 
Ezt elbukta a Newcastle! 2011. január 31. 23:26 Szinte hihetetlen, de 10 millió fontos ajánlatot utasított vissza a Wigan Athletic, amelyet a Newcastle keresett meg az adás-vétel utolsó pillanataiban. A célpont a Szarkák egykori játékosa, Charles N'Zogbia volt, a szélsőt a Liverpoolba utazott Andy Carroll helyére néztek ki maguknak a fekete-fehérek!
 
Megoldódott a hisztis francia sorsa 2010. augusztus 27. 23:27 Charles N'Zogbia 10 millió euró ellenében a Birmingham City labdarúgója lett. Az egyszeres francia válogatott játékos a Blackpool elleni 4-0-s vereség után jelentette be, hogy nem hajlandó többet a Wigan csapatában pályára lépni, így a mérkőzés óta a menedzsere azon dolgozott, hogy új csapatot találjon védencének. N'Zogbia iránt a Fiorentina is érdeklődött, de ő inkább Angliában maradt.
 
Sztrájkol a PL-futballista 2010. augusztus 16. 13:45 Charles N'Zogbia nem hajlandó többet pályára lépni a Wiganben, ahonnan a lehető legrövidebb időn belül távozna.
 
Wiganben szaglászik az Arsenal 2010. április 17. 22:56 A Wigan két fiatal kulcsemberére, Charles N’Zogbiára és Hugo Rodallegára fáj a foga az Arsenalnak - híreszteli több forrás Angliában.
 
Newcastle: megalázta játékosát az edző 2009. január 30. 10:35 Nem mindennapi baklövést követett el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United menedzsere. Joe Kinnear egyik televíziós interjújában ugyanis egész egyszerűen elfelejtette játékosa, Charles N'Zogbia nevét. A futballista olyannyira megsértődött, hogy addig nem akar játszani, amíg a feledékeny edző a csapatnál van.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu