KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARSTEN_JANCKER"
Hollandok, olaszok: búcsú a 16 között? 2012. május 31. 16:31 Carsten Jacker, a német válogatott korábbi csatárklasszisa szerint Hollandia és Olaszország sem éli túl a csoportkört a rövidesen kezdődő Európa-bajnokságon.
 
Nem lesz Jancker az Újpest focistája! 2009. augusztus 29. 23:28 Az újpesti futballcsapat hivatalos honlapja szerint több, az elmúlt időszakban próbajátékon szereplő játékosnak kötöttek útilaput a talpára. A lila-fehérek vezetősége sem a Bajnokok Ligája-győztes Carsten Janckernek, sem a tavalyi szezonban éppen Megyeren focizó Mirsad Mijadinoskinak nem adott szerződést.
 
Jancker átgondolja az Újpest ajánlatát 2009. augusztus 25. 16:41 Lezajlott az első tárgyalási forduló az Újpest labdarúgóklub és a BL-győztes, vb-ezüstérmes 34 éves támadó Carsten Jancker között.
 
BL-győztes csatár érkezik Újpestre 2009. augusztus 24. 11:26 Elképzelhető, hogy Újpest labdarúgóklub megtalálta a nemrégiben Belgiumba igazoló csatár Tisza Tibor utódját. Az illető pedig nem is akárki, a Bayern Münchennel 2001-ben Bajnokok Ligája-diadalt ünneplő, világbajnoki ezüstérmes Carsten Jancker.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu