KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARLOS_DUNGA"
Katarban a brazil futballnagyság 2011. augusztus 30. 16:47 A brazil futball-legenda Carlos Dunga lesz a katari élvonalbeli Al Rajjan vezetőedzője - ezt hivatalos forrásból erősítették meg kedden.
 
Hivatalos: kirúgták Dungát és csapatát 2010. július 5. 00:41 A Brazil Labdarúgó-szövetség vasárnap este jelentette be, amit már napok óta sejteni lehetett, nem folytathatja a munkát a szövetségi kapitány Carlos Dunga. Szakmai stábjával együtt azonnali hatállyal menesztették.
 
Brazil-holland előtt: újabb klasszikus? 2010. július 2. 12:32 VIDEÓKKAL!!! A fél világ lélegzetvisszafojtva várja a dél-afrikai vb első negyeddöntőjét, sokan azt remélik, a torna eddigi legszínvonalasabb összecsapását játssza majd az ötszörös világbajnok Brazília és a kétszeres döntős Hollandia. A két szupertechnikás és kőkemény együttes párharcának győztese már joggal reménykedhet az aranyérem megszerzésében, a semleges szurkolók pedig remélik, ugyanolyan párás szemmel emlékezhetnek majd a mostani csatára, mint a két együttes három korábbi világbajnoki rangadójára.
 
Bombaerős brazil keret - Dinho nélkül 2010. május 11. 18:32 Sem Ronaldinho, sem Adriano, sem a Santos csiszolatlan gyémántja, Neymar nem került be Carlos Dunga bombaerős világbajnoki keretébe. Pato és Diego sem utazhat, Ronaldo talán nem is reménykedett. A legnagyobb meglepetés Grafite neve a lajstromban, amelyben három olyan futballistát találunk, aki szülőhazájában kergeti a labdát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu