KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOLGAR_LABDARUGO_VALOGATOTT"
A bolgár kapitányt is elküldték 2014. november 20. 19:26 A korábbi lapértesüléseknek megfelelően a bolgár szövetség menesztette Luboszlav Penevet, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
 
Döntetlenszag Oslóban – JJ 2014. október 13. 13:58 Norvég-bolgár a hétfői Eb-selejtezős műsorban: mi ez, ha nem döntetlen?
 
Magyar-bolgár: rutintalan az ellenfél 2012. február 29. 10:53 Bulgária válogatottja eddig hét vb-n és két Európa-bajnokságon vett részt. Ez a múlt, a jelen viszont más, hiszen mint azt Ljuboszlav Penev szövetségi kapitány is elmondta, csapata egyelőre rutintalan, hiszen egyetlen játékos szerepel harminc fölötti válogatottsági számmal. A mérkőzést 18 órától rendezik Győrben.
 
Telt ház lesz Győrben a magyar-bolgáron 2012. február 27. 16:03 Telt ház, körülbelül 12 ezer néző előtt léphet pályára szerdán a magyar labdarúgó-válogatott, amely Győrben a bolgárok ellen játssza idei első mérkőzését.
 
Egy védőnk kiesett a bolgárok ellen 2012. február 25. 14:26 Az Újpest védője nem lehet ott a bolgárok elleni, jövő szerdai mérkőzésen.
 
Megvan Matthäus utódja Bulgáriában 2011. november 2. 13:03 A korábbi 62-szeres válogatott Ljuboszlav Penev váltja a szeptemberben kiebrudalt Lothar Matthäust a bolgár nemzeti labdarúgócsapat kispadján. A helyi szövetség elnöke amondó: Penevnél alkalmasabb kapitányt nem is találhattak volna...
 
Matthäus már nem szövetségi kapitány 2011. szeptember 19. 16:48 Menesztették posztjáról Lothar Matthäust, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Boriszlav Mihajlov szövetségi elnök hétfőn közölte, hogy egy év közös munka után elválnak az útjaik a német szakemberrel. A szerződést közös megegyezéssel bontják fel.
 
Matthäus bocsánatot kért az angoloktól 2011. szeptember 3. 15:27 A bolgár szurkolók rasszista megnyilvánulásokat tettek Ashley Young felé az angolok elleni péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn Szófiában, ami miatt bocsánatot kért Lothar Matthäus, a hazaiak szövetségi kapitánya.
 
Vakon megbíznak Matthäusban 2011. augusztus 11. 17:42 Két évvel meghosszabbítja szerződését a bolgár válogatottal a német válogatott és a Bayern München legendája, Lothar Matthäus.
 
Ikszeltek Matthausék, buktak a horvátok 2011. március 26. 19:53 Gól nélküli döntetlent játszott a Lothar Matthaus vezette bolgár labdarúgó-válogatott odahaza Svájc ellen Eb-selejtezőn a G-csoportban. A kelet-európaiak a negyedikek, a "milkások" harmadikak egyaránt 4-4 ponttal. A grúzok meglepetésre egy 90. percben szerzett góllal fektették két vállra a még így is listavezető horvátokat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu